Apex Legends ile Final Fantasy 7 Rebirth İş Birliği Geliyor

İki büyük evren birleşiyor!

Apex Legends ile Final Fantasy 7 Rebirth İş Birliği Geliyor

Respawn Entertainment ve Square Enix tarafından yapılan duyuru ile önümüzdeki hafta başlayacak olan Apex Legends ile Final Fantasy 7 Rebirth iş birliği ile Final Fantasy dünyasına doyacağız. Yeni bir modun yanı sıra, Buster Sword R2R5 de oyuncuların kullanımına sunulacak.


İlginizi Çekebilir: Bend Studio ve Naughty Dog İş Birliğinde Yeni Uncharted Mı Geliştiriliyor?


Bildiğiniz gibi iş birlikleri, oyun sektöründe sıklıkla gördüğümüz etkinlikler oluyor. Bu vesile ile kimi zaman aynı evreni paylaşan, kimi zaman da farklı evrenlerin oyunları bir araya geliyor ve bizlere farklı deneyimler sunuyorlar. Bunların bir yenisi de Apex Legends ile Final Fantasy 7 Rebirth ile gerçekleştirilecek.

Apex Legends ile Final Fantasy 7 Rebirth İş Birliği Haftaya Başlıyor

Serinin yeni oyununun gelişini kutlamak isteyen Square Enix tarafından Respawn Entertainment ile atılan imzanın sonucunda, 9 – 30 Ocak 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek bir etkinlik bizleri bekleyecek.

Etkinlik boyunca Takeover isimli bir mod, Battle Royale yerine geçecek. Modun oynanışında, üç takım birbirine karşı mücadele edecek. Ayrıca yine etkinlik boyunca, farklı renklerde olup da farklı özelliklere sahip Materia Hop-Up’lar kullanabilmek de mümkün olacak. Cactuar Tick’ler aracılığıyla da HP yenileme ve düşmanın sağlığını analiz etme dahil pasif etkiler sağlayacak.

Yeni modun haricinde Buster Sword R2R5, hafif ve güçlü saldırılara ek olarak hızlı koşma ve alınacak hasarı azaltmak için bloke etme özellikleri olacak. Bu özellikleri kullanarak Limit Break ölçerini doldurabiliyor ve en nihayetinde de Omnislash saldırısı yapabileceksiniz.

Son olarak, Event Pack’leri ile toplayacağınız otuz altı kozmetik eşya da sizi bekliyor olacak. Aralarında çıkartma, Horizon ve Newcastle için Iconic görünümler, bütün karakter ile kullanabileceğiniz Mytic Melee olarak Buster Sword R5 ve dahası bulunuyor. Bütün kozmetikleri toplama da One-Winged Angel Death Box sunacak.

Exit mobile version