Apex Legends Evreninde Geçen FPS Oyunu Geliştiriliyor

Apex Legends genişlemeye devam edecek...

Respawn Entertainment Apex Legends evreninde geçen FPS oyunu üzerinde de çalışmaya başlamış. Verilen iş ilanı pek fazla bir şey söylenmiyor olsa da, halihazırda bilinenlerin merak uyandırıcı olduğunu söyleyebiliriz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Star Wars Jedi: Survivor Resmi Olarak Duyuruldu


Bildiğiniz gibi son dönemde Titanfall için Battle Royale tarzı yan oyun olan Apex Legends üzerine yoğunlaşmış olan stüdyo, bir tanesi Jedi: Survivor olmak üzere üç Star Wars ve yaşanan sızıntıya göre Titanfall 3 oyunu üzerinde çalışıyor. Ancak görünüşe göre Apex Legends evreninde geçen FPS oyunuyla ilgili birtakım planlar da söz konusu.

Geçtiğimiz yılın Temmuz ayında, Respawn Entertainment tarafından yapılan duyuru ile tek oyunculu macera oyununun yaratılabilmesine yardımcı olacak geliştiriciler için arayışa geçmişti.

Apex Legends FPS

Apex Legends Evreninde Geçen FPS Oyunu Detayları

Yakın bir zaman önce Dexerto sitesi tarafından keşfedilen bir detaya göre, geliştirici stüdyonun sayfasında Kıdemli Motor / Sistemler Mühendisi için iş ilanı verilmiş. Detaylarda tarz ve taşınırlık odaklı ve görünüşe göre çok oyunculu desteğinin de olmasının dışında pek bir detayın bulunmadığı ‘Apex Evreni FPS Gelişme Yapımı’ için bir rolden bahsediliyor.

Belirtilene göre aday geliştirici veya geliştiricilerin, tasarım ve inşa üzerinde çalışacak olmasının yanı sıra, ekibin ilgi çekici oynanış ve fantastik deneyimler yaratabilmesini sağlayacak bir teknolojiyi ortaya koyacakmış.

Amerika menşeli stüdyo, birçok proje üzerinde çalışıyor. Daha önceden sizlere aktardığımız üzere Jedi: Survivor olmak üzere üç Star Wars ve GameStop haberi gerçek ise Titanfall 3 oyunlarının her biri de iddialı yapımlar. Önümüzdeki yıllarda Respawn Entertainment, hem Electronic Arts açısından hem de bizim gözümüzdeki yerini iyice sağlamlaştıracak diyebiliriz.

Exit mobile version