Anno 1800 Sınırlı Süreli Ücretsiz Oynanabiliyor

Denemeyen kalmasın...

Anno 1800 Sınırlı Süreli Ücretsiz Oynanabiliyor

Anno serisinin ilk defa bir oyunu konsollara da çıkış yaptı. Ocak ayında yapılan duyuru ile Anno 1800 Konsol Sürümü, bugün itibarıyla PlayStation 5 ve Xbox Series kullanıcıları ile buluştu. Bunun kutlanması amacıyla, Anno 1800 sınırlı süreli ücretsiz oynanabilir oldu. Satın almadan önce denemeyi seven bir oyuncuysanız, bu fırsatı kaçırmayın.


İlginizi Çekebilir: PS Plus Extra Mart 2023 Oyunları Belli Oldu


2070 ve 2205 sonrasında tarihi mekanın kullanımına geri dönülmüş olan Anno 1800, on dokuzuncu yüzyıldaki Endüstriyel Devrim sırasında geçiyor. Köklere geri dönüşün yanı sıra turizm, ayrıntılı tasarım ve endüstriyelleşmenin ada nüfusunun üzerindeki etkileri gibi yeni oynanış mekaniklerini de seriye kazandırmıştı. Halihazırda PlayStation ve Xbox mağazaları üzerinde 450 TL gibi bir fiyata satılan Anno 1800 Konsol Sürümü ise PlayStation 5 ve Xbox Series için yeniden tasarlanmış kullanıcı arayüzü ve kontroller, yeniden ölçeklendirilmiş metinler ve simgeler ile iyileştirilmiş görsel deneyim sunuyor.

Anno 1800 Sınırlı Süreli Ücretsiz Oynama Programı Başladı

Bu ayın başlarında Ubisoft tarafından yapılan duyuru sonrasında bugün itibarıyla başlayan ücretsiz oynama programı, 23 Mart 2023 Perşembe gününe kadar devam edecek. PC (Epic Games Store ve Ubisoft Connect), PlayStation 5 ve Xbox Series kapsamında gerçekleştirilecek olan program kapsamında, ana içeriğe tam erişim hakkınız olacak. Eğer memnun kalır ve tam sürüme geçiş yapmaya karar verirseniz, kaydettiğiniz aşama da eksiksiz olarak aktarılacak.

Standart sürümüne ek olarak, oyunun bir de Deluxe sürümü var ve Pedestrian Zone (Yaya Bölgesi), Amusements Pack ve Vibrant Cities (Canlı Şehirler) içeriklerinin yanı sıra üç kozmetik paket ile geliyor.

En Düşük Gereksinimler (Düşük Ayarlar, 1080p @ 30 FPS)

Önerilen Gereksinimler (Yüksek Ayarlar, 1080p @ 60 FPS)

Exit mobile version