Anno 1800 Dördüncü Sezon 14 Aralık’ta Çıkacak!

UNEP Choice ödüllü oyun modu Eden Burning 14 Aralık'ta ücretsiz olarak sunulacak.

Anno 1800 Dördüncü Sezon

Bugün Anno 1800, 4. sezonu hakkında bilgi verdi ve UNEP Choice ödüllü oyun modu Eden Burning’in 14 Aralık’ta ücretsiz olarak sunulacağını duyurdu. Anno 1800, Windows PC için şimdi Ubisoft Connect ve Epic Games mağazasında. 2022’de Anno 1800, 4. sezonunun bir parçası olarak üç DLC yayınlayacak. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Riders Republic İnceleme


Anno 1800 Dördüncü Sezon Detaylandırıldı

Anno 1800 kısa süre önce iki milyon oyuncuyu aştı ve bu dönüm noktasını kutlamak için oyuncular, yaklaşan oyun güncellemesi ile birlikte biri Battlecruiser için diğeri de Ship of the Line için olmak üzere iki gemi kaplamasını hediye olarak elde edecekler. İlk olarak 2021 Green Game Jam sırasında çıkan Eden Burning, yeni bir oyun modu sunuyor: Scenarios (Senaryolar). Eden Burning Scenario, oyunculara çevre için sömürücü bir ekonominin tehlikelerini öğreten rogue-like bir oyun mekaniği içerir.

Oyuncular, yenilenebilir ve yenilenemez kaynakları kullanmanın etkilerini tartarken ekosistemlerini yok etmeden endüstriyel bir projeyi tamamlamalıdır. Kararları çevreyi olumlu veya olumsuz yönde etkileyecek ve sürdürülebilir uygulamalara öncelik veren oyuncular en iyi sonuçları alacaktır. Eden Burning, 14 Aralık’ta ücretsiz Oyun Güncellemesi 13’ün bir parçası olarak sunulacak. 4. sezonda her yeni DLC’nin yanında en az bir yeni senaryo yayınlanacak. Anno 1800, ağaçlandırma ve diğer karbon azaltma projelerini finanse eden bir sosyal girişim olan Ecologi ile de ortaklık kuruyor.

14 Aralık’tan itibaren oyuncular, şehirlerinde dikilecek yeni bir süs ağacı almak için Plant A Tree DLC’sini 2,99$ karşılığında satın alabilirler. Plant A Tree DLC’sinin her satın alımının en az 1$’ı Ubisoft tarafından Ecologi’ye iletilecek. 31 Mart 2022’den sonra DLC oyun içi mağazadan kaldırılacak ancak DLC’ye sahip olan oyuncular onu hesaplarında tutacak. Bu süsleme ayrıca 2022’de ücretsiz olarak verilecek.

Ubisoft Mainz’dan Anno serisinin Uluslararası Marka Müdürü Marcel Hatam, şunları söyledi: “Anno ekibi, gezegenimizi korumanın ve iklim değişikliğini ele almak için harekete geçmenin çok önemli olduğuna inanıyor. Bu yılın başlarında Green Game Jam’de yer almak ve UNEP Choice ödülünü kazanmak bizim için gerçek bir onurdu. En son ücretsiz oyun güncellememizde bu konsepti hayata geçirebildiğimiz ve video oyunlarının oyunculara çevre sorunları hakkında bilgi vermede nasıl bir rol oynayabileceğini gösterebildiğimiz için mutluyuz.”

Ayrıca, Anno 1404 History Edition, Ubisoft’un 6 Aralık – 14 Aralık tarihleri arasındaki 35. yıl dönümü kutlamalarının bir parçası olarak ücretsiz olacak.

Exit mobile version