Anno 1800 Bir Hafta Ücretsiz Oynanabilir Olacak

Ubisoft'tan yeni bir Ücretsiz Hafta programı geliyor...

Anno 1800 Bir Hafta Ücretsiz Oynanabilir Olacak

Ubisoft tarafından yapılan duyuru ile Anno 1800 bir hafta ücretsiz oynanabilir olacak. PC (Epic Games Store ve Ubisoft Connect) platformunda düzenlenecek olan Ücretsiz Hafta kapsamında, Ubisoft Connect üzerinden şu anda ön-yükleme yapabiliyorsunuz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games’in Ücretsiz Oyunları İndirmeye Açıldı (7 Nisan)


Blue Byte tarafından geliştirilmiş olan şehir inşa etme ve gerçek zamanlı strateji oyunu, 2019 yılı içerisinde PC için satışa sunulmuştu. Serinin yedincisi olan Anno 1800, 2070 ve 2205 sonrasında tarihi mekanın kullanımına geri dönmüştü. On dokuzuncu yüzyıldaki Endüstriyel Devrim sırasında geçen oyun, köklerine geri dönmesinin yanı sıra turizm, ayrıntılı tasarım ve endüstriyelleşmenin ada nüfusunun üzerindeki etkileri gibi yeni oynanış mekaniklerini de seriye kazandırmıştı.

Başarılı bir oyun olduğunu söyleyebildiğimiz Anno 1800, 12 Nisan 2022 Salı günü TSİ 19:00 ile 19 Nisan 2022 TSİ 19:00 arasında PC (Epic Games Store ve Ubisoft Connect) üzerinde ücretsiz olarak oynanabilecek. Herhangi bir kısıtlama olmayacağı için, bu yedi günlük süreçte oyunu her şey ile deneyebilmeniz de mümkün olacak.

Eğer bu deneme sürecinde oyundan memnun kalır ve tam sürüme geçmeye karar verirseniz, kaydettiğiniz aşamanın tamamı da eksiksiz olarak aktarılacak. Haliyle her şeye yeni baştan başlamak durumunda olmayacaksınız.

Anno 1800 Hakkında

Sanayi Çağı’nın şafağına hoş geldin. Zengin bir şehir inşa etme deneyiminde, tüm zamanların en heyecanlı, en çabuk değişen dönemlerinden birini yaşa.

Yeni teknolojiler, kıtalar ve toplumlar keşfet. Seçtiğin strateji, dünyanı belirleyecek.

Solo, PvP ya da koop modlarında oyna. Dünyanın seni nasıl hatırlayacağı tamamen sana bağlı.

YENİ ÇAĞIN ŞAFAĞI: Kocaman şehirler inşa et, ulaşım ağlarını planla, egzotik yeni kıtalara yerleş, dünyanın dört bir yanına keşif gezileri düzenle ve rakiplerini diplomasi, ticaret veya savaş yoluyla alt et.

KLASİK BİR ANNO DENEYİMİ: Hikâye modu, özelleştirilebilir serbest oyun modu ve klasik Anno çok oyunculu oyun modunu içerir.

YENİ ÇAĞA YAKIŞAN YENİ ÖZELLİKLER: Şan, şöhret ve zenginlik için dünyanın dört bir yanına keşif gezileri yap ve yeni iş gücü özelliğini kullan.

Anno 1800™’ün koop modunda üç arkadaşını yanına alarak hayalindeki sanayi imparatorluğunu arkadaşlarınla birlikte inşa edebilirsin.

Exit mobile version