Among Us ve Destiny 2 İşbirliği Başladı

Sınırlı süreli Guardian Cosmicube paketi sizi bekliyor!

Among Us ve Destiny 2 İşbirliği Başladı

Bu hafta itibarıyla Among Us ve Destiny 2 arasındaki işbirliği başladı. Aynı zamanda yeni bir güncelleme de yayınlandı. InnerSloth tarafından verilen bilgiler ile hem işbirliği hem de yeni güncellemeye dair detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Resident Evil 5 Güncellemesi, GFWL Desteğini Tümden Kaldırıyor


InnerSloth tarafından geliştirilmiş olan Among Us için geçmişte pek çok işbirliklerine imza atılmıştı. Hololive, Fortnite, Arcane ve PUBG New State ilk akla gelenler oluyor. Bu işbirlikleri kapsamında, Among Us içerikleri ve benzerlik gösteren oyun modları, bahsi geçen oyunlara getirilmişti. Şimdi bunların bir yenisi de Destiny 2 için geçerli olacak.

Among Us ve Destiny 2 İşbirliği Neler Getiriyor?

Şubat ayında bahsi geçen işbirliği, Lightfall genişlemesinin çıkışı ile başladı ve Destiny 2 temalı kostümler Among Us oyununa geldi. Guardian Cosmicube adıyla bulabileceğiniz paketin içeriğinde Guardian kıyafetleri, Starhorse şapkası ve Ghost, Hive Worm ve Pouka dahil oyundaki bazı yaratıklar bulunacak.

Bu paketi 3.500 Beans karşılığında elde edebiliyorsunuz. Bean’ler ücretsiz oldukları için, bu aynı zamanda Guardian Cosmicube de ücretsiz demek oluyor. Sadece Among Us’ı oynayarak Bean kazanabilir ve en nihayetinde de paketi elde edebilirsiniz. Ne var ki Titan Armor görünümü, Eris Morn ve Shaxx’s Helmet şapkaları, Worm Pet, yeni vizörler ve isim levhalarının da bulunduğu Guardian Cosmicube için 30 Mayıs 2023 tarihine kadar zamanınız var.

Destiny 2 işbirliğinin haricinde, Among Us için yeni bir güncelleme daha yayınlandı. Yeni güncelleme ile kullanıcı arayüzü için iyileştirmeleri, elden geçirilen duyuru ekranı ve evcil hayvan simgeleri dahil belli başlı arayüzler için revizyon gibi yenilikler yapılıyor.

Among Us Hakkında

Uzay gemisi ile kalkış için hazırlanan bir mürettebatın etrafında dönen Among Us’ta, mürettebatın içinde herkesi öldürme hedefinde olan sahtekârlar bulunuyor. İki tarafa da verilen birçok farklı görev olduğu için, haliyle galip gelebilmek için her iki tarafında bu görevleri tamamlamaları gerekiyor.

Exit mobile version