Amnesia: The Dark Descent ve Crashlands Ücretsiz Oldu!

Korku dolu geceler başlasın.

Amnesia The Dark Descent ve Crashlands Epic Games Store da Ücretsiz Oldu

Amnesia: The Dark Descent ve Crashlands, 7 Mayıs TSİ 20:00’a kadar Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir olacak. Amnesia: The Dark Descent ve Crashlands Epic Games Store’da ücretsiz. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed: Valhalla Hakkında Merak Edilen Her Şey! Türkçe? 


Epic Games Store Ücretsiz Oyunlar

Bu hafta Epic Games Store üyelerine ücretsiz olarak verilecek oyun belli oldu. Frictional Games tarafından geliştirilen korku oyunu Amnesia: The Dark Descent ve Butterscotch Shenanigans tarafından geliştirilen aksiyon-macera rol yapma oyunu Crashlands bu hafta kullanıcılara ücretsiz olarak servis edilecek.

Oyuncular 30 Nisan – 7 Mayıs 2020 tarihleri arasında oyunları kütüphanelerine kalıcı olarak ekleyebilirler. Ücretsiz verilen oyunların herhangi bir oynama sınırlandırması barındırmadığını da belirtmeden geçmek istemeyiz.

Amnesia: The Dark Descent’a buradan, Crashlands’a ise buradan ulaşabilirsiniz.

Amnesia: The Dark Descent: Son kalan anılar da karanlığa gömüldü. Aklın karmakarışık ve sadece takip edildiğini hissedebiliyorsun. Kaçmalısın. Amnesia: The Dark Descent seni terk edilmiş bir kalede uyanan ve geçmişe dair hiçbir şey hatırlamayan Daniel’ın yerine koyuyor. Uğursuz yolları keşfederken Daniel’in tatsız anılarına da yolculuk etmelisin.

Korku sadece dışarda değil, aynı zamanda içerde de. İnsan zihninin karanlık köşelerinde rahatsız edici bir yolculuk seni bekliyor. Sürüklenen bir ayak sesi mi? Yoksa zihnin sana bir oyun mu oynuyor?

Crashlands: Burnundan soluyan Hewgodooko adındaki belalı bir uzaylı tarafından son teslimatını gerçekleştirmekten alıkonulup yabancı bir gezegende kapana kısılan galaktik tır şoförü Flux Dabes karakterini kontrol et. Paketleri almak için uğraştıkça kendini dünyaya hâkimiyet kurmak isteyenlerin hain planlarının içinde bulacaksın.

Bunları aşmak için tüm kurnazlıklarına ve elbette kalça kaslarına ihtiyacın olacak. Barışçıl yerel halktan tarifler öğren, yeni arkadaşlar edin, kadim sırları ve ölümcül bölüm sonu düşmanlarını keşfet, yaratıkları evcilleştir ve Woanope gezegeninde hayatta kalmayı öğrenirken kendine evinden uzakta bir ev kur.


Peki ya siz bu haftanın ücretsiz oyunları hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version