Amnesia: Rebirth Türkçe Platin Kupa Rehberi!

Platin kupaya giden en hızlı yol Turuncu Levye'den geçiyor.

Amnesia Rebirth

Platin kupa rehberimizin yeni durağı Amnesia: Rebirth! Toplam 41 kupaya sahip olan Rebirth, platin kupa için biraz sizi uğraştıracak bir listeye sahip. Peki kullanıcılar platin kupayı elde etmek için neler yapmalılar? İşte detaylar!

Kupa Zorluk Derecesi: 7/10

Platinlemek İçin Ortalama Süre: 20 saat

Toplam Kupa Sayısı: 41 (1, 4, 6, 30)

Zorluk Kupaları Etkiliyor mu?: Hayır

Minimum Oynanış: 3


İlginizi Çekebilir: Amnesia: Rebirth İnceleme


Amnesia: Rebirth Türkçe Platin Kupa Rehberi

Adım 1: İlk Amnesia: Rebirth deneyiminizde, oyun hakkında olabildiğince az bilgi sahibi olmanız önerilir; iyi eğlenceler! Korkularınızla yüzleşmek kadar güzel bir his yok. Her kuytu köşeyi keşfetmeyi seven bir oyuncuysanız, doğal olarak oyunun bir veya iki toplanabilir kupalarını kazanabilirsiniz.

Merak etmeyin kaçırılan her şey hızlıca bir sonraki oynanışta elde edilebilir. Sıfırdan toplanabilirleri toplamanıza gerek yok. Bulmacaları hızlı bitirme kupası için akılda tutmayı unutmayın. Ayrıca oyunu 4 defadan az ölmüş olarak tamamlamak hedefleriniz arasında yer alsın.

Adım 2: İkinci adım, oyunu olabildiğince hızlı yenmek için bulmacalar ve karşılaşmalar hakkındaki bilgilerinizi kullanmaktan oluşacak. ilk maçınızda hızlı bitirmeyi almadıysanız ikinci adım bunun üzerine kurulu olmalı. Oyunu ne kadar sürede bitirmeniz gerektiğini bilinmiyorsanız hemen belirtelim: 2 saat 20 dakika. İyi şanslar!

Adım 3: İşin zor kısmı bitti, artık oyunu kendi temponuzda bir kez daha oynayarak kalan kupalarınızı elde etmek için oynayabilirsiniz. Toplanabilirler (dosyalar, mürettebat günlükleri ve hafıza silindirleri) veya rastgele çeşitli ödüller olsun, aşağıdaki koleksiyon kılavuzunu kullanarak bunların peşine düşebilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Ayrıca, oyunu bitirdikten sonra, kaçırdığınız sonları kolayca elde etmek için ‘devam et’e basabilir ve son karşılaşmayı yükleyebilirsiniz.

Kupa çözümleri ve detayları PSNProfiles sitesinden alınmıştır. 

Türkçe Kupa Açıklamaları


Peki ya siz Amnesia: Rebirth Türkçe platin kupa rehberi hakkında ne düşünüyorsunuz? Rehberlerimizin devamını görmek ister misiniz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

 

 

 

 

 

Exit mobile version