Amnesia: A Machine For Pigs Ücretsiz Oldu!

Gel bakalım eski dost Oswald Mandus...

Amnesia A Machine For Pigs Ücretsiz Oldu!

Yeni oyunun çıkışına denk gelen bir kampanya ile Amnesia: A Machine For Pigs, GOG üzerinden sınırlı süreliğine ücretsiz olarak dağıtılıyor. Üç günden az bir zaman kalmış iken, bugünden tezi yok kütüphanenize ekleyin.


İlginizi Çekebilir: Steam 50 TL’lik Oyunu Ücretsiz Dağıtıyor!


İlk başta bir mod olarak planlanmış olan Amnesia: A Machine For Pigs, The Dark Descent için dolaylı yoldan bir devam niteliği taşıyor. The Chinese Room tarafından geliştirilmiş ve Frictional Games tarafından da yayınlanmış olan oyun, 2013 yılında PC için satışa sunulmuştu. 

Hikayesi Londra sokaklarında geçen oyunda, zengin bir fabrikatör olan Oswald Mandus rolündeyiz.  Deliliğe ve acıya neden olacağı ve aynı zamanda da dünyayı da değiştireceği söylenen tehlikeli bir makine harekete geçmek üzeredir. Çocuklarının başının belada olduğunu bilen karakterimiz ise çok geç olmadan onları kurtarmak için zamana karşı bir mücadeleye girişecektir. 

Amnesia: A Machine For Pigs Ücretsiz Dağıtılıyor

Amnesia: The Bunker bugün itibarıyla satışa sunulmuş iken, bizlere ufak bir sürpriz yapmak isteyen Frictional Games de Amnesia: A Machine For Pigs oyununu sınırlı bir süreliğine ücretsiz olarak dağıtıyor. Her ne kadar The Dark Descent kadar adından söz ettirebilmiş bir oyun olmasa da, bedava iken kapmamak olmaz değil mi?  

Buradan ulaşabileceğiniz sayfada ‘Go to giveaway’ düğmesine, sonraki sayfada da ‘Add to library’ düğmesine basarak oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Biz bu haberi yazarken altmış saat vardı. Bugünden tezi yok kapın, fırsat kaçmasın. Nasıl olsa istediğiniz zaman oynayabilmeniz mümkün olacak. 

Exit mobile version