American Truck Simulator Oklahoma İçeriği Duyuruldu

Amerika'yı gezemeye devam...

SCS Software, American Truck Simulator Oklahoma içeriği duyurusunda bulundu. Şimdilik resmi çıkış tarihi bulunmayan içeriğin detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Control 2 Resmen Duyuruldu!


Euro Truck Simulator ile SCS Software tarafından geliştirilmiş olan bir diğer tır simülasyonu oyunu olan American Truck Simulator, zaman içerisinde California, Nevada, Arizona, New Mexico, Oregon, Washington, Utah, Idaho, Colorado, Wyoming, Montana ve son olarak da Texas içerikleri ile epey zenginleşmişti. Geliştirici stüdyo, oyuna olan desteğini hız kesmeden devam ettireceğini yeni içerik duyurusu ile müjdeledi.

ss_fc47271e0c8e4ba01d8bdf869d6f0b9e98cd4815

American Truck Simulator Oklahoma İçeriği Geliyor!

Ziyaret edeceğimiz Birleşik Devletler eyaletleri sırasıyla artmaya devam ediyor. Texas içeriğinin üzerinden çok fazla bir zaman geçmemişken, yeni Oklahoma duyurusu da yakın bir zaman önce gerçekleşti. Dilerseniz, buradan istek listenize alabilmeniz mümkün oluyor. Ayrıca yeni içeriğe ilişkin ilk ekran görüntüleri de yüklenmiş.

American Truck Simulator oyununun on ikinci içeriğinin ne zaman yayınlanacağına dair bir detay bulunmuyor. Ülkenin güneyine doğru yolculuğa çıkacağımız ve bölgenin tarım merkezi Oklahoma eyaleti ile yeni duraklar eklenmeye devam edilecek iken, yolumuz ulusal parklardan, doğal güzelliklerden ve gizemler ve efsaneler ile dolu tarihi mekanlardan da geçecek.

Son olarak, halihazırda devam etmekte olan Steam Sonbahar İndirimi 2022 kapsamında American Truck Simulator ve çeşitli içeriklerinin indirime girdiğini söyleyelim. Eğer oyuna bir giriş yapmayı isterseniz, oldukça uygun bir fırsat olabilir.

American Truck Simulator Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version