AMD Anti-Lag+ Özelliği CS2’den Engellenme Sebebi

Valve önemle uyarıyor!

AMD Anti-Lag+ Özelliği CS2'den Engellenme Sebebi

Valve tarafından yapılan resmi uyarıya göre, AMD Anti-Lag+ özelliği CS2’den engellenme sebebi sayılacak. Ancak ilgili sorun çözüldüğünde, engel kalkacakmış. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Son Counter-Strike 2 Kullanıcı İncelemeleri Olumsuz


AMD Anti-Lag+ Özelliği CS2’den Engellenme Sebebi

Yakın bir zaman önce yayınlanan Adrenaline Edition 23.10.1 sürücüsünü yayınladı. Bu sürücü ile Counter-Strike 2 için Anti-Lag+ desteği geliyor. Her ne kadar gecikmeyi düşürdüğü için iyi bir şey olsa da, etkinleştirdiğiniz zaman Steam VAC (Valve Hile Karşıtı) engellemesi ile sonuçlanıyor. Yani son AMD ekran kartı sürücüleri CS2’den engellenme tehlikesi barındırıyor.

Anti-Lag+ özelliğinin çalışma prensibi, oyun motorunun dll fonksiyonlarını değiştirmek üzerine ve Valve de bunu kullanmaya karar veren Counter-Strike 2 oyuncuları için ciddi sonuçları olacağını söylüyor. Sosyal medya üzerinden bir uyarıda bulunan şirket, Anti-Lag+ özelliğinin açılmamasını söylüyor.

Ancak her ne kadar Steam VAC engellemesi kalıcı olsa da, Valve bu konuda bir istisna yapacağını söyledi. Öyle ki AMD kaynaklı aksiliğin bir güncelleme ile düzeltilmesi durumunda, etkilenen kullanıcıların tespit edilecek ve engelleri kaldırılacakmış.

Şu an için AMD tarafından konu ile ilgili bir açıklama yapılmış değil, ama güncel sürücünün indirme bağlantısı ekran kartı sürücüleri sayfasından kaldırılmış durumda. Eğer bilgisayarınızda AMD ekran kartı varsa ve Counter-Strike 2 oynamayı planlıyorsanız, Anti-Lag+ özelliğinin kapalı olduğundan emin olmanızda fayda var. Tatsız durumların yaşanmasına hiç gerek yok. Keyifli oyunlar dileriz.

Exit mobile version