Amazon’dan PS5 Alan İngiliz, Türk Malı Pilavlık Bulgur ile Karşılaştı!

En azından karın doyuruyor.

PlayStation 5

Bir PlayStation 5 siparişi verseydiniz ve evinize gelen kutudan Bodrum Pilavlık Bulgur çıksaydı, üstelik tüm bunlar İngiltere’de yaşansaydı, ne hissederdiniz? Sizi bilmiyorum ama Adam Sullivan pek de memnun değil gibi gözüküyor. Olayımızın baş kahramanları Amazon ve Adam Sullivan.


İlginizi Çekebilir: Epic Games Bir Adet Ücretsiz Oyun Veriyor!


PS5 Aldı, Kutudan Türk Malı Pilavlık Bulgur Çıktı

Şu sıralar yeni nesil oyun konsollarında stok bulmak oldukça zor. Öte taraftan Amazon UK üzerinden sipariş veren iamadamsullivan kullanıcı adlı Adam Sullivan, kendisinin şanslı kişilerden birisi olduğunu düşünüyordu.

Şey, en azından kutu gelene kadar.

Evine gelen kutuyu açan Sullivan, kutunun içerisinde 5 KG ağırlığında bir Bodrum Pilavlık Bulgur ile karşılaştı.

“Sipariş ettiğim PlayStation 5’i açmaya gittim ve bunu buldum! Birisi pirinçle değiştirmiş! Keşke şaka yapsaydım!” şeklinde bir mesajla Amazon UK’ı etiketleyen Sullivan, başından geçen talihsiz olayı yetkililerle paylaştı.

Olayın kısa sürede gündeme gelmesi sonrasında Türk vatandaşlarının yoğun mizahına maruz kalan Sullivan, “Bana pirinç için pek çok tarif gönderen Türk halkına teşekkür ederim. Aslında bu gerçek bir pirinç bile değil.” dedi.

Olayın ardından Amazon UK mağdur kişi iletişime geçti ve kendisine tam bir para iadesi yapılacağını aktardı. Öte taraftan Sullivan PlayStation 5’i istediğini, onu aylardır beklediğini söyledi.

Yine de pilavlık bulgur ile baş başa kalmaktan iyidir diyebiliriz.

Gelen son bilgilere göre PlayStation 5 siparişlerinde yaşanan karışıklık sadece Sullivan ile sınırlı değil. Oyun basınının saygın mecralarından biri olan Push Square’in genel müdürü Anthony Dickens, Eurogamer çalışanları ve MTV sunucusu Bex April May de mağdurlar arasında.


Peki siz yaşanan bu garip olay hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version