Amazon Prime Gaming Ocak 2022 Oyunları Açıklandı

Liste yine bomba oyunlarla dolu!

Amazon tarafından gerçekleştirilen resmi duyuru ile Amazon Prime Gaming Ocak 2022 oyunları ortaya çıktı. Detaylara bakılırsa, bu ay ile yüksek viteste seyre tam gaz devam ediyoruz. Peki aktif aboneler hangi oyunlara ek bir ücret ödemeden erişim sağlayabilecekler? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games’in Ücretsiz Oyunları Belli Oldu (30 Aralık)


Bildiğiniz gibi son dönemde Amazon, toplam değer aydan aya yükselen oyunları kullanıcılara abonelikleri kapsamında ücretsiz olarak sunuyordu. Geçtiğimiz ay 1000 TL’ye dayanmasının ardından, haliyle yeni yılın ilk ayında bizlere nelerin sunulacağını merak ediyorduk. Yakın bir zaman önce Avusturya merkezli PreisJaeger sitesi tarafından gerçekleştirilen sızıntı ile listenin bir kısmı ortaya çıkmıştı. En nihayetinde resmi açıklama da gerçekleştirildi.

Amazon Prime Gaming Ocak 2022 Oyunları WWZA

Amazon Prime Gaming Ocak 2022 Oyunları Hangileri Olacak?

Verilen detaylara göre, toplam değeri 1020 TL civarı olan dokuz oyuna erişim sağlamanız mümkün olacak. Oldukça kaliteli oyunların yer aldığı tam liste şu şekilde:

Listedeki dikkat çekenlerin başında elbette Star Wars Jedi: Fallen Order geliyor. Respawn Entertainment tarafından geliştirilen oyun, Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith filmindeki olayların kısa bir süre sonrasını anlatıyor. Order 66 adı altında Jedi avı başlatılıyor ve biz de Jedi Padawan olan Cal Kestis rolüne bürünüp, hem geçmişimiz ile ilgili parçaları bir araya getirmeye, hem de Jedi Order’ı yeniden kurma görevindeki eğitimimizi tamamlamaya çalışıyoruz.

Bir diğer dikkat çeken oyun ise World War Z: Aftermath. World War Z evrenindeki yeni halka, platformlar arası oynama desteğinin yanı sıra yeni hikaye görevleri, Horde Mode XL, derinlemesine ilerleme sistemi ve yeni bir bakış açısı ile geliyor.

Eğer Quantic Dream oyunlarını seviyorsanız, Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered oyununu denemenizi tavsiye ediyoruz. Doğaüstü bir gücün etkisindeyken cinayet işleyen Lucas Kane isimli bir karakterin başından geçenlerin anlatıldığı oyunun bu versiyonu, tam olarak seslendirilmiş senaryo ve kesilmemiş oyun içeriği sunuyor.

Bu oyunların dışında, listede macera türündeki In Other Waters ve Paper Beast – Folded Edition oyunlarını görebiliyoruz. Ralli türündeki WRC 7 FIA World Rally Championship, kendi hastanenizi oluşturup özelleştirebileceğiniz Two Point Hospital ve strateji oyunu olan Total War: Warhammer ve deniz savaşlarını kaliteli bir şekilde deneyimleyebileceğiniz Abadon Ship oyunu da sizi bekliyor olacak.

Exit mobile version