Amazon Prime Gaming Kasım 2021 Oyunları Duyuruldu

Rise of the Tomb Raider, Dragon Age: Inquisition ve dahası sizi bekliyor!

Amazon Prime Gaming Kasım 2021 Oyunları Duyuruldu

Amazon tarafından yapılan duyuru ile ücretsiz Amazon Prime Gaming Kasım 2021 oyunları belli oldular. Prime Gaming kapsamında aktif aboneliği bulunan kullanıcılar, bu ay beş oyunu ek bir ücret ödemeden servisten indirebilecekler. Seçilen oyunlar ve detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Steam 2021 Cadılar Bayramı İndirimi


Epic Games mağazasına benzer olarak, Prime Gaming servisi üzerinden de düzenli olarak her ay birçok oyun indirmeye sunuluyor. Ekim ayının sonlarına geldiğimiz şu günlerde, önümüzdeki ay içerisinde abonelere sunulacak olan oyunlar da ortaya çıktılar. Geçtiğimiz ay içerisinde coşturan Amazon Prime Gaming, 675 TL değerindeki dokuz oyunu abonelerinin beğenisine sunacak.

Ücretsiz Amazon Prime Gaming Kasım 2021 Oyunları Neler?

Control, E3 2018 fuarında duyurulmuş ve geçtiğimiz yılın Ağustos ayı içerisinde de satışa sunulmuştu. Oyunda, yıllar önce kaybolan kardeşi hakkında bazı cevaplar almak için Federal Bureau of Control’e gelen Jesse Faden karakterinin başından geçenler anlatılıyor. Umduğunun aksine Hiss isimli uhrevi bir gücün istilası altında olan binada Service Weapon’ı alması ile bir anda yönetici konumuna geçen Jesse, bir yandan kardeşine ne olduğunu öğrenmeye çalışırken bir yandan da Hiss ile mücadele etmek durumunda kalıyor. Ultimate Edition sürümünde, AWE ve The Foundation olmak üzere iki büyük genişletme paketi ve şimdiye kadar yayınlanan tüm güncellemeler bulunuyor.

Konusu 2013 yılının Tomb Raider oyununun bir yıl sonrasında geçen Rise of the Tomb Raider, bizi Sibirya bölgesine götürüyor. Yamatai adasında yaşadığı doğaüstü güç deneyiminden dolayı travma sonrası stres bozukluğu yaşamaktadır. Bir takım cevaplar ararken, ölen babasının ölümsüzlüğün anahtarını barındırdığına inanılan Kitezh şehri hakkındaki araştırmalarına başvuruyor. Her ne kadar babasının ortağı Ana tarafından uyarılmış olsa da, Lara babasının yarım bıraktığı işi tamamlamak için yola çıkıyor.

Halihazırda dördüncü oyunu geliştirilmekte olan Dragon Age serisinin şimdilik son oyunu Dragon Age: Inquisition’ın hikayesi Thedas adlı fantastik bir evrende geçiyor. Oyundaki maceramız Thedas üzerinde açılan büyük bir büyülü geçit ile birlikte başlamakta. Bu büyülü geçit Thedas’a iblislerin ayak basmasını sağlıyor. Ayrıca Thedas’ın farklı yerlerinde farklı küçük geçitler de açılıyor. Biz, gizemli bir miras sayesinde bu geçitleri kapatabildiğimizi fark ediyoruz. Fakat bu işi tek başımıza gerçekleştirmemiz mümkün olmadığı için yanımıza farklı kahramanları alıyoruz ve Thedas üzerinde destansı bir yolculuğa çıkıyoruz.

Son olarak, aksiyon macera oyunu sevenleri alternatif olarak Libareted sizi bekliyor. Bulmaca oyunlarına ilginiz var ise Puzzle Agent 2 de tercih edebileceğini iyi bir seçenek olarak karşımızda duruyor.

Exit mobile version