Battlefield 1 ve Battlefield 5 Ücretsiz Oluyor!

Son dönemlerde çeşitli kampanyalar ile öne çıkan Amazon Prime Gaming, Prime servisinin bünyesi altında yer alan ve ekstra bir ücret ödemeden kullanabileceğiniz bir servis olarak dikkatleri çekiyor. Kullanıcı sayısını artırmak için harekete geçen şirket, Battlefield 1 ve Battlefield 5 oyunlarını ücretsiz dağıtma kararı aldı.


İlginizi Çekebilir: eFootball Ücretsiz Oluyor!


Ücretsiz Battlefield 1 ve Battlefield 5 Nasıl Alınır?

Battlefield 1 ve Battlefield 5’i ücretsiz olarak edinebilmek için öncelikli olarak Amazon Prime aboneliği edinmeniz gerekiyor. Bu aboneliğin ülkemizdeki ücreti 7,90 TL / Ay olarak öne çıkıyor. Muhtemelen daha önce kayıt olmadıysanız bir ay ücretsiz deneme fırsatından da faydalanabilirsiniz.

İyi haber şu ki, oyunu bir kere aldıktan sonra tamamen size ait oluyor. Yani ücretsiz deneme ile de alsanız, normal aboneliğiniz dahilinde de alsanız aboneliğiniz bittikten sonra da kullanabiliyorsunuz.

Öncelikli olarak Amazon Prime Gaming internet sitesini ziyaret edip, ilgili oyunun sayfasını ziyaret edin. Daha sonrasında aldığınız kodu Origin’den etkinleştirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Battlefield 6 Çıkış Tarihi

Battlefield 1 Hakkında

Battlefield 1 Devrim, içerdiği dört büyük genişletme ve tüm premium içeriklere erişimi açan Premium Pass ile 1. Dünya Savaşı’nın hiç anlatılmamış hikayelerini Battlefield’a getiriyor.

Amazon Prime Gaming dahilinde Battlefield 1 alabilmek için 4 Ağustos 2021 tarihine kadar kod almanız gerekiyor. Bu kodu 20 Ağustos 2021 tarihine kadar etkinleştirmelisiniz.

Battlefield 5 Hakkında

En başından itibaren açılan tüm oynanış içerikleriyle karada, havada ve denizde insanlık tarihinin en büyük çatışmasına girin. Silahlar, taşıtlar ve cihazlardan oluşan eksiksiz cephanelikten seçim yapın ve kendinizi 2. Dünya Savaşı’ndaki çetin savaşlara katılmış gibi hissedin. Tam kadro Elit Askerler ve 1. Yıl ve 2. Yılın en iyi özelleştirme içerikleriyle savaş alanında parlayın.

Amazon Prime Gaming dahilinde Battlefield 5 alabilmek için 2 Ağustos 2021 tarihini beklemeniz gerekiyor. Bu tarihten itibaren Battlefield 5 kodunu alabilir ve etkinleştirebilirsiniz.

Exit mobile version