Amazon Prime Day Kapsamında 30 Oyun Dağıtacak

Aralarında Mass Effect Legendary Edition da var!

Amazon Prime Day kapsamında 30 oyun dağıtılacağını duyurdu. Listede hem daha önceden verilmiş hem de yeni verilecek oyunlar var iken, büyük isimlerin olduğu da görülüyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Origins Sınırlı Süreli Ücretsiz Oynanabilecek


Prime Day, Amazon tarafından yıllık olarak düzenlenen Black Friday benzeri bir indirim dönemi oluyor. Sadece Amazon Prime abonelerinin erişim sağlayabildiği bu dönem, her yaz mevsiminde Temmuz ayının ikinci Salı günü başlıyor.

Bu süreçte, binlerce ürün Prime Day kapsamında uygun fiyatlara düşüyor. Bu dönem ayrıca, şirket için gelir anlamında yılın en büyük günü olarak da sayılıyor. Öyle ki, Black Friday ve Cyber Monday günlerine kıyasla çok daha fazla satış söz konusu oluyor.

Amazon Prime Day Kapsamında 30 Oyun NFS

Amazon Prime Day Kapsamında 30 Oyun Sunacak

Bu yıl ise 12 – 13 Temmuz 2022 tarihleri arasında düzenlenecek iken, Amazon Prime abonelerine ise otuzdan fazla oyunun dağıtılacağı açıklandı. Önümüzdeki hafta 21 Haziran 2022 tarihine açılacak olan bu oyunları, en geç 13 Temmuz 2022 tarihine kadar kütüphanenize ekleyebileceksiniz.

Hemen aşağıdan göz atabileceğiniz listede, baş sırada Mass Effect Legendary Edition göze çarpıyor. Bunun dışında, GRID Legends, Need for Speed Heat, Star Wars Jedi Knight – Jedi Academy, Star Wars Jedi Knight II – Jedi Outcast ve Star Wars Republic Commando gibi dikkat çeken daha başka oyunların olduğunu da görebiliyoruz. Tam liste ise şöyle;

Exit mobile version