Altın Joystick Ödülleri 2023 Oylamaları Başladı

Bakalım büyük ödülü kim alacak?

Altın Joystick Ödülleri 2023 oylamaları açıldı. Bu sene kırk birincisinin düzenleneceği oylamalar için katılımda bulunmayı unutmayın. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Baldur’s Gate 3’ten Xbox Series Kullanıcıları İçin Haberler Var


İlk olarak 1983 yılında düzenlenen Altın Joystick Ödülleri, bu sene kırk birincisi ile yoluna devam ediyor. Kazananların tamamıyla oyuncular tarafından yapılan oylamalar ile belirlendiği etkinlik, başta İngiltere içinde düzenlenmiş olsa da daha sonradan dünyaya açılmıştı. Yakın bir zaman önce ise Altın Joystick Ödülleri 2023 oylamaları başladı.

Altın Joystick Ödülleri 2023 Oylamaları İçin Katılımda Bulunmayı Unutmayın

Bu sene on yedi farklı kategoride birçok farklı oyununun ödüller için yarışacağı oylama sayfasına buradan ulaşabilir ve katılımda bulunabilirsiniz. En geç 20 Ekim 2022 tarihine kadar oy verme işlemini tamamlayabilirsiniz. 23 Ekim 2023 tarihinde ise Nihai Yılın Oyunu, En İyi Oyuncu ve En İyi Yardımcı Oyuncu için 27 Ekim 2023 tarihinde sona erecek ikinci bir oylama süreci başlayacak. Sonuçlar da 10 Kasım 2023 tarihinde düzenlenecek olan Altın Joystick Ödülleri seremonisi ile açıklanacak.

On yedi kategori genelinde Baldur’s Gate 3 ve The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom dörder adaylık ile önde gider iken, Street Fighter 6, Hi-Fi Rush, Dave the Diver ve Starfield da üçer adaylık ile arkalarından takip ediyorlar. Yayınlanan listenin detaylarına aşağıdan bakabilirsiniz.

En İyi Ses

The Legend of Zelda Tears of the Kingdom İnceleme Puanları

En İyi Hikaye Anlatımı

En İyi Oyun Topluluğu

En İyi Oyun Genişlemesi

En İyi Oyun Donanımı

En İyi Bağımsız Oyun

En İyi Çok Oyunculu Oyun

En İyi Görsel Tasarım

Yılın Nintendo Oyunu

Yılın PC Oyunu

Yılın PlayStation Oyunu

Yılın Xbox Oyunu

Halen Oynanan Oyun Ödülü

Yılın Stüdyosu

En İyi Oyun Fragmanı

En Çok İstenen Oyun

2023’te Geri Dönen En İyi Sanal Gerçeklik Oyunu

 

Exit mobile version