Altın Joystick Ödülleri 2022 Kazananları Belli Oldu

Geceye Elden Ring damga vurdu!

GamesRadar+ sitesinin sponsorluğunda gerçekleştirilen canlı yayın ile Altın Joystick Ödülleri 2022 kazananları bugün itibarıyla belli oldu. FromSoftware ve son eseri Elden Ring oyunu, geceye damgayı vurdu. Tam listeyi haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: The Game Awards 2022 Adayları Açıklandı


İlk olarak 1983 yılında düzenlenen Altın Joystick Ödülleri, bu sene kırkıncı ayağıyla yoluna devam etti. Başta İngiltere içinde düzenlenmiş olsa da, sonradan dünya genelinde bir oylama yapılabilir olmuştu. Bununla birlikte, kazananların belirlendiği oylamalar tamamıyla oyuncular tarafından yapılıyor.

Altın Joystick Ödülleri 2022 Kazananları Açıklandı

Toplamda yirmi iki farklı kategorinin bulunduğu ödül töreninde, Elden Ring fırtına gibi esti desek çok da yanlış bir söylem olmaz. Bu yılın Şubat ayında çıkmış olan oyun, Nihai Yılın Oyunu da dahil dört farklı kategoride ödüle kondu. Gecede aynı zamanda geliştiricisi FromSoftware da bir ödül kazanmayı başardı.

FromSoftware-Logo-1280x720-2fdb

Gecede yılın PC oyunu Return to Monkey Island, PlayStation oyunu Stray, Nintendo oyunu Pokemon Legends Arceus ve Xbox oyunu Grounded seçilmiş iken, Legend of Zelda: Tears of the Kingdom da en çok beklenen oyun konumunda. Tam liste ise şöyle;

Exit mobile version