Altın Joystick Ödülleri 2021 Kazananları Belli Oldu

Capcom ve Resident Evil Village, geceye damga vurdu!

GamesRadar+ sitesinin sponsorluğunda gerçekleştirilen canlı yayın ile Altın Joystick Ödülleri 2021 kazananları bugün itibarıyla belli oldu. Capcom ve geliştirilmiş olduğu şimdilik son Resident Evil oyunu, geceye damgayı vurdu. Tam listeyi haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: The Game Awards 2021 Adayları Açıklandı


Altın Joystick Ödülleri 2021 Resident Evil Village

Altın Joystick Ödülleri 2021 Kazananları Açıklandı

İlk olarak 1983 yılında düzenlenen Golden Joystick Awards, bu sene otuz dokuzuncu ayağıyla yoluna devam etti. Başta İngiltere içinde düzenlenmiş olsa da, sonradan dünya genelinde bir oylama yapılabilir olmuştu. Bununla birlikte, kazananların belirlendiği oylamalar tamamıyla oyuncular tarafından yapılıyor.

Toplamda yirmi iki farklı kategorinin bulunduğu ödül töreninde, Capcom geceye damgasını vurdu diyebiliriz. Öyle ki Resident Evil Village Yılın Nihai Oyunu dahil üç ayrı kategoride ödül alır iken, Lady Dimitrescu rolündeki Maggie Robertson En İyi Oyuncu ve Capcom da Yılın Stüdyosu kategorisinde kazanan oldu.

Öte yandan, Final Fantasy 14 oyununun da iki ayrı kategoride ödül kazanmayı başararak Resident Evil Village’in hemen arkasından geldiğini görebiliyoruz. PlayStation 5 En İyi Oyun Donanımı, PC Tüm Zamanların Nihai Donanımı ve Dark Souls da Tüm Zamanların Nihai Oyunu kategorisinde ödülün sahibi oldu. Yayınlanan tam listeye ise aşağıdan bakabilirsiniz.

Exit mobile version