Alone in the Dark Resmen Duyuruldu!

Derceto konağına dönüş vakti!

Alone in the Dark Resmen Duyuruldu!

Uzun zamandır sesi solu çıkmayan efsane seri, Alone in the Dark ile geri dönüş yapacak. PC ve yeni nesil konsollar için geliştirilen ve 2023 yılında satışa sunulması beklenen oyun ile ilgili ilk resmi detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty Next Etkinliği Duyuruldu!


Hatırlayacağınız üzere bugün, erken saatlerde Fransız perakendeci Smartoys tarafından sızdırılan görüntüler ile yeni Alone in the Dark oyunu ortaya çıkmıştı. Hatta sırf görüntüler değil, birtakım detaylardan da Aesthetic Gamer tarafından yapılan Twitter paylaşımı ile haberdar olmuştuk. 

Geçtiğimiz saatlerde başlayan bir diğer THQ Nordic sunumunda da oyunun resmi duyurusu, yayınlanan enfes bir fragman ile gerçekleştirildi. 

Alone in the Dark, Orijinal Bir Hikaye Anlatacak

2019 yılından bu yana PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştirilen ve bir yeniden yorumlama olacak oyun, belirtildiği üzere henüz alfa aşamasında. Bizi tekrar Derceto konağına götürecek olan oyunun hikayesi, kaybolan amcasını aramak için yola çıkan Emily Hartwood ve bunun için yardımına başvurduğu özel araştırmacı Edward Carnby’nin etrafında dönecek.  

Derceto konağa varan ikili, çok geçmeden tuhaf sakinler, kabus dolu dünyalara açılan geçitler ve tehlikeli yaratıklar ile yüz yüze gelecekler ve kendilerini bir şeytanın ve destekçilerinin yükselişte olduğu bir entrikanın ortasında bulacaklar. 

Oynanış olarak hikayenin, çatışmanın bulmacanın ve araştırmanın olduğu klasik bir korku deneyimi sunacak olan oyun her ne kadar Amnesia ve SOMA yazarı Mikael Hedberg tarafından kaleme alınmış orijinal bir hikaye sunacak olsa da, orijinal üçlemeden aşina olduğumuz karakterleri ve mekanları da geri getirecek. Hem Edward hem de Emily olarak oynayacak ve farklı mekanlar ve ara sahneler ile gizleri farklı perspektiflerden görebileceğiz.  

Şimdilik çıkış tarihi belli olmayan oyun için yayınlanmış olan duyuru fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. 

Exit mobile version