Aliens: Dark Descent Çıkış Tarihi Belli Oldu

Haziran ayına hazır olun!

Aliens Dark Descent Çıkış Tarihi Belli Oldu

Aliens: Dark Descent çıkış tarihi, yeni yayınlanan fragman ile duyuruldu. Yaz mevsiminde sıcak çatışmalar bizi bekliyor. Elbette herhangi bir ertelenme durumu yaşanmaz ise. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Silent Hill 2 Remake Çıkış Tarihi Yakında Açıklanabilir


Tindalos Interactive tarafından PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için geliştirilen ve Focus Entertainment tarafından da yayınlanacak olan Aliens: Dark Descent, geçtiğimiz yılın Summer Game Fest yayını sırasında duyurulmuştu.

Hikayeye göre, Moon Lethe üzerinde yaşanan Xenomorph salgınını durdurmak ile yükümlü bir komutan rolünde olacağız. Elimizin altında deneyimli bir Colonial Marine ekibi olacak. Askerlerimizi yöneterek, Xenomorph’lar, Weyland-Yutani Corporation’ın operatörleri ve Alien markasına yeni katılan yaratıklar ile mücadeleye girmemiz gerekecek.

Aliens: Dark Descent Ne Zaman Çıkıyor?

Yakın bir zaman önce IGN tarafından yayınlanan yeni fragman ile hem oyunun çıkış tarihi 20 Haziran 2023 olarak ilan edildi, hem de oynanışa dair yeni şeyler gösterildi.

Colonial Marine komutanı olarak, gerçek zamanlı emirler verebilecek ve hatta çatışma esnasında zamanı yavaşlatarak taktiksel kararlar verebileceğiz. Bu aslında oynanış açısından epey önemli. Çünkü kalıcı ölüm sistemi var ve eğer bir askerimiz ölürse, geri ayağa kaldırmamız mümkün olmuyor.

Ekibimize yeni birimler alabiliyor, onları eğitebiliyor ve beş farklı sınıf, bir dizi ihtisas ve silah mühimmatı ile geliştirebiliyoruz. Oyundaki her bir bölüm açık ve devasa olacağı için, görevleri farklı şekillerde bitirebilmemiz de mümkün olacak. İlerleyişimiz boyunca hayatta kalmayı sağlayacak kestirme yollar bulabileceğiz de.

Exit mobile version