Aliens: Dark Decent Ön-Sipariş Verilebiliyor

Fiyatı tuzlu elbette...

Aliens Dark Decent Ön-Sipariş Verilebiliyor

Yayıncılı Focus Entertainment tarafından yapılan Aliens: Dark Decent, Tindalos Interactive tarafından PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için geliştiriliyor. Summer Game Fest sırasında duyurulan ve bir aksilik olmaması durumunda 20 Haziran 2023 tarihinde satışa sunulması planlanan Aliens: Dark Decent ön-sipariş için açıldı. Ayrıca bunun şerefine yeni bir fragman da yayınlandı.


İlginizi Çekebilir: Blasphemous Devam Oyunu Blasphemous 2 Duyuruldu!


Alien o kadar geniş bir evren ki, her köşesinden farklı bir hikaye çıkabiliyor ve bunlar filmler kadar diziler ve oyunlarla da bizlere aktarılıyor. Aliens: Dark Decent da bunlardan bir tanesi olacak. Hikayeye göre, Moon Lethe üzerinde yaşanan Xenomorph salgınını durdurmak ile yükümlü bir komutan rolünde olacağız. Elimizin altında deneyimli bir Colonial Marine ekibi olacak. Askerlerimizi yöneterek, Xenomorph’lar, Weyland-Yutani Corporation’ın operatörleri ve Alien markasına yeni katılan yaratıklar ile mücadeleye girmemiz gerekecek.

Aliens: Dark Decent Ön-Sipariş İçin Açık

Halihazırda ön-sipariş ile satın alabileceğiniz oyun, PlayStation mağazasında 699 TL, Steam mağazasında 550 TL ve Xbox mağazasında da 700 TL fiyat etiketine sahip. Çıkışından önce almanız durumunda da Black Camo Armor Set (Siyah Kamuflaj Zırh Seti) ve Otago güvertelerine renk getirecek eşsiz kedi yardımcı bulunan Lethe Recon Pack içeriği hediyeniz olacak.

Yeni yayınlanan fragmanda ise taktiğe dayalı oynanış ve gerilimli atmosferi görebilme fırsatımız oluyor. Ayrıca yeni Xenomorph türü ve tehdit unsuru olabilecek Synthetic de ekranımıza geliyor.

Exit mobile version