Alien: Isolation Android ve iOS için de Geliyor

Yolda giderken de Xenomorph ile köşe kapmaca oynayabileceksiniz...

Alien Isolation Android ve iOS için de Geliyor

Korku türünü seven mobil cihaz kullanıcıları için müjdeli bir haberimiz var. Alien: Isolation Android ve iOS tabanlı cihazlar için geliştiriliyor. Eğer bir aksilik olmaz ise önümüzdeki ayın ortalarında da yayınlanacak. Konuyla ilgili detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GTA 5 Mobile APK Nasıl İndirilir ve Yüklenir?


The Creative Assembly tarafından geliştirilen ve 2014 yılında SEGA yayıncılığında PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One ve 2019 yılında da Switch için satışa sunulan oyun, gerilimli atmosferi ile bu zamanda bile korku türünün sevdalılarını ihya edebiliyor. Her ne kadar şu anlık devamının geleceğine dair bir müjde verilmemiş olsa da, güncel ana oyun ile ilgili planların henüz bitmediği açıkça belli oluyor.

Alien: Isolation Android ve iOS Kullanıcılarıyla da Buluşacak

Feral Interactive tarafından yapılan duyuru ile Alien: Isolation, Android ve iOS tabanlı sistemler için 16 Aralık 2021 tarihinde Last Survivor dahil yedi içeriği ile çıkışını gerçekleştirecek. Şu anda her iki sistem için de ön-kayıt mümkün iken, App Store üzerindeki bir detaya bakılırsa, mobil cihazlar için çıkan versiyon 14.99 dolar fiyattan satışa sunulacak. Bu ise ülkemizde 170 TL’ye tekabül ediyor.

App Store sayfasında belirtilene göre iOS 14.8 ve üstü, Google Play sayfasında belirtilene göre de Android 10 ve üstü cihazlar desteklenecek. Depolama alanı olarak da en az 22 GB boş alan önerisinde bulunulmuş. Desteklenecek olan cihazların tam listesi ise şöyle:

iOS

Android

Alien: Isolation Hakkında

The Creative Assembly tarafından geliştirilen ve SEGA tarafından 2014 yılında yayınlanan oyundaki olaylar, orijinal Alien filmi ile bağlantılı olarak gerçekleşiyor. 1979 yılındaki Alien filmindeki olayların on beş yıl sonrasındaki bir zamanda geçen Alien: Isolation oyununda, Ellen Ripley’in kızı ve artık bir Weyland-Yutani çalışanı olan Amanda Ripley’i yönetiyoruz.

Ana karakterimiz Amanda, ana karakterimiz annesinin on beş yıl önce ortadan kayboluşu üzerine bir araştırma yapıyor. Araştırması sırasında annesinin gemisi Nostromo ile ilgili uçuş kaydedicisinin Sevastopol içinde bulunduğunu öğreniyor. Oraya vardığında ise, annesinin kayboluşunun bilinmeyen bir tehdit ile bağlantılı olduğunu öğreniyor.

Bu keşiften sonrası ise gizliliğin son derece büyük bir önem arz ettiği, korku dolu bir hayatta kalma mücadelesine dönüyor. Bu mücadelemiz esnasında, karşınıza çıkacak olan sistemlere izinsiz giriş yapıyor, etrafta bulacağımız kaynakları topluyor ve bu kaynakları kullanarak hem durumu kurtarmamıza hem de hayatta kalmamıza olanak sağlayacak eşyalar üretmek durumunda kalıyoruz.

Exit mobile version