Alan Wake Steam’de Sadece 2,5 TL! Kaçırmayın

Bright Falls seni çağırıyor.

Alan Wake

Remedy Entertainment tarafından geliştirilen ve Microsoft tarafından yayıncılığı yapılan Alan Wake, 10. yıl dönümü şerefine Steam’de sadece 2,5 TL. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: PlayStation Store Uzatılmış Oyun İndirimleri Başladı!


Alan Wake Steam’de İndirime Girdi

Remedy Entertainment tarafından geliştirilen ve Microsoft tarafından yayıncılığı yapılan Alan Wake, 10. yıl dönümü şerefine Steam’de sadece 2,5 TL. 18 Mayıs’a kadar indirimde olan oyunun standart sürümü 2,50 TL ve koleksiyoncu sürümü 3,20 TL olarak belirlendi.

İlgili Steam sayfasına buradan ulaşabilir ve oyunu cüzi bir rakama kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Oyun Hakkında: Çok satan kitap yazarı olan Alan Wake’in eşi tatilde kaybolur, karısını araması onun bile hiç yazmadığı şekilde gerilimli bir hal alır. Kötü bir varlık küçük bir kasaba olan Bright Falls’a gelir, Wake aklını yitirmenin eşiğinde bu gizemi çözmeye ve sevdiğini kurtarmaya çalışır.

Bir TV dizisi tarzında sunulan oyun sürükleyici hikaye anlatımı ve heyecanlı aksiyon sahneleri ile sizi etkiler, oyuncular oyunda ilerledikçe gizem artar, inanılmaz olaylarla yüzleşirler, başdöndüren hikaye ve olaylar yaşarlar. Sadece hafif dövüş tekniklerinde ustalaşarak karanlığın içinde ilerlerler.

Bir aksiyon oyunu bedeni ile bir psikolojik gerilim zihninde olan Alan Wake’in yoğun atmosferi, derin ve çok konulu hikayesi ve son derece gergin mücadele dizileri ile eğlenceli ve orijinal bir oyun deneyimi sağlıyor.

PC İçin Geliştirilmiş Özel Sürüm:

Minimum Sistem Gereksinimleri

OS: Windows XP SP2
Processor: Dual Core 2GHz Intel – 2.8GHz AMD
Memory: 2 GB RAM
Graphics: DirectX 10 512MB RAM
DirectX: 9.0
Hard Drive: 8 GB
Sound: DirectX 9.0

Önerilen Sistem Gereksinimleri

OS: Windows 7
Processor: Quad Core 2.66GHz Intel – 3.2GHz AMD
Memory: 4 GB RAM
Graphics: DirectX 10 1GB RAM
DirectX: 10
Hard Drive: 8 GB
Sound: DirectX 9.0


Peki ya siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version