Alan Wake Dead by Daylight Oyununa Geliyor

Karanlık Alan'dan, The Entity'nin diyarına...

Alan Wake Dead by Daylight Oyununa Geliyor

Bright Falls kasabasında başına gelmeyen kalmayan Alan Wake Dead by Daylight oyununda The Entity’nin esirlerinden birisi haline gelecek. Yakın bir zaman önce imzalanan iş birliği neticesinde ünlü yazar, bir kez daha hayatta kalma savaşı verecek. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Half-Life 2 RTX Oynanış Fragmanı CES 2024 Sırasında Yayınlandı


2016 yılında satışa sunulmuş olan Dead by Daylight, asimetrik çok oyunculu hayatta kalma oyunu türünde önemli bir yere sahip. Aradan geçen zaman zarfında içerik olarak devamlı güncellenmesinin yanı sıra, ünlü firmalar ile yapılan iş birlikleri neticesinde tanınmış karakterleri de seçilebilir hayatta kalanlar ve katiller kadrolarına dahil etmişti. Bu listeye şimdi de Alan Wake ekleniyor.

Alan Wake Dead by Daylight Kadrosundaki Yerini Alıyor

Behaviour Interactive ve Remedy Entertainment arasında sağlanan yeni iş birliği ile Matthew Porretta, ünlü karakteri bir kez daha seslendirecek. Bununla birlikte, modelleme olarak yine Ilkka Villi karşımıza çıkacak.

Hikayeye göre Karanlık Alan’da kapana kısılan ve kaçış için mücadele eden Alan Wake, özgürlüğünü geri kazanmak için yazdığı senaryo ile kendisini The Entity’nin esiri olmuş halde buluyor.

Behavior Interactive tarafından paylaşılan detaylarda, karakterin üç farklı takviyesinin olacağı söylenmiş. Bunlardan Champion of Light, el fenerini kullanır iken daha hızlı hareket etme ve fener ile katili kör etmesi durumunda da yavaşlamalarını sağlayarak Hindered etkisi yaratacak.

İkinci takviye ise Boon: Illumination olacak ve civardaki diğer hayatta kalanların harita üzerindeki jeneratörleri ve sandıkları görebilmesini sağlayan bir Boon totemi yaratacak.

Üçüncü ve son takviye ise Deadline. Yaralanmamız durumunda etkin hale geçen bu takviye ile hayatta kalanları iyileştirir veya jeneratörleri tamir eder iken yetenek kontrollerinin frekansını arttıracak. Eğer yetenek kontrol esnasında başarısız olursanız ceza alacaksınız.

Son olarak, 30 Ocak 2024 tarihinde tüm platformlarda yayınlanacak olan Alan Wake bölümü ile sınırlı süreli Lights Out oynanış değiştiricisi ile oyuncuların önemli araçlarını görebilmek mümkün olacak.

Exit mobile version