Alan Wake 2 Genişleme Paketleri Detaylandırıldı

Kabus bitti mi sanıyorsunuz?

Alan Wake 2 genişleme paketleri ile ilgili ilk detaylar, oyunun Remedy Entertainment tarafından güncellenen SSS sayfası ile ortaya çıktı. Night Springs ve The Lake House adındaki bu genişletme paketleri ile ilgili ilk detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Alan Wake 2 Yeniden Zamlandı: Güncel Fiyatlar Ne Oldu?


Bildiğiniz gibi Mayıs ayında, oyunun resmi SSS sayfasında çıkışı sonrasında ücretli iki genişleme paketi yayınlanacağını ortaya koymuştu. Bugün itibarıyla da Alan Wake 2 genişleme paketleri ile ilgili ilk detaylar paylaşıldı.

Alan Wake 2 Genişleme Paketleri Neler Sunacak?

Eğer Deluxe sürüm sahibiyseniz ek bir ücret ödemeyeceğiniz bu içeriklerden birisi Night Springs olacak ve 2024 yılının ilkbahar mevsiminde yayınlanacak. Söylenene göre vizyonların ve rüyaların hakim olacağı bu genişlemede, pakete adını veren kurgusal televizyon programının bölümlerinde açıklanamaz olanı deneyimleyeceğiz. Bu bağlamda, birçok tanıdık yüz geri dönecekmiş. Hatta bu karakterleri de yöneteceğiz.

Yeni Alan Wake 2 Görüntüleri Yayınlandı

İkinci genişleme paketin olan The Lake House ise, Cauldron Lake kıyısındaki bir tesise gideceğiz. Bu tesis, bağımsız bir devlet kuruluşu ve gizli araştırmalar üzerinde çalışılıyor olacak. Ne var ki bir terslik yaşanıyor ve olaylar da bu şekilde başlıyor ve bizi de bir kez daha Alan Wake ve Saga Anderson karakterlerini yöneteceğimiz iki taraflı bir macera bekleyecek.

Bu genişletme paketlerinin dışında, yakın bir zamanda Alan Wake 2 oyununa New Game+ seçeneğinin de getirileceğini söyleyelim. Şimdilik yayın tarihi belli olmayan bu seçenek ile ilk oynayışınızda açtığınız tüm silahlar ve güçlendirmeler, bir sonraki oynayışınıza taşınacak. Nightmare (Kabus) adı altında yeni bir zorluk seviyesi de eklenecek iken, yeni el yazması doküman (manuscript) sayfalar ve video içeriği dahil yeni alternatif hikaye anlatımı bizi bekleyecek. Diğer bir deyişle, farklı videolar göreceğiz.

Exit mobile version