Alan Wake 2 Çıkış Fragmanı

Merhabalar Bright Falls!

Bugün itibarıyla kalkacak olan ambargo sonrasında inceleme puanları ortaya çıkacak olan Alan Wake 2 çıkış fragmanı ile karşımızda. Brigt Falls kasabasına geri dönmeye az bir zaman kaldı. Hazır mıyız?


İlginizi Çekebilir: Yeni Alan Wake 2 Karakteri ile Tanışın: Kiran Estevez


Northlight Engine ile geliştirilmiş olan Alan Wake 2, The Game Awards 2021 sırasında duyurulmuştu. 27 Ekim 2023 Cuma günü yani yarın PC (Epic Games Store), PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkacak olan oyunun hikayesinde Alan Wake ve FBI ajanı Saga Anderson karakterlerini yöneteceğiz. Tercihen dönüşümlü oynayabileceğimiz gibi, bir oynayışımızda bir karakteri ve diğer oynayışımızda da diğer karakteri yönetebilmemize olanak tanınıyor.

Hikayenin ilerleyişinde hem halen Karanlık Bölge’de kapana kısılmış Alan Wake karakterinin kurtulma mücadelesine, hem de kasabadaki ayinsel cinayetleri araştırması için gönderilen ve çok geçmeden kendisini Alan Wake tarafından yazılmış olan doğaüstü korku hikayesinin içinde bulan FBI ajanı Saga Anderson karakterinin yaşadıklarına ortak olacağız. Aşağıdan izleyebileceğiniz çıkış fragmanında ise hikayeye dair kesitler görebilmek mümkün oluyor. Keyifli seyirler dileriz.

Alan Wake 2 Çıkış Fragmanı

Alan Wake 2 Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler (Işın İzleme: Kapalı)

Önerilen Gereksinimler (Işın İzleme: Kapalı)

Önerilen Gereksinimler (Işın İzleme: Kapalı)

Ultra Gereksinimler (Işın İzleme: Kapalı)

Alan Wake 2 Oynanış Videosu Yayınlandı

Düşük (Işın İzleme: Açık)

Orta (Işın İzleme: Açık)

Yüksek (Işın İzleme: Açık)

Exit mobile version