Age of Empires IV İnceleme Puanları Yayınlandı

Yıllar süren bekleyişe değer olduğu görülüyor diyebiliriz.

Age of Empires IV İnceleme Puanları Yayınlandı

Yıllar süren hasret sonunda bitiyor ve efsanevi Age of Empires serisinin yeni oyunu, bu hafta itibarıyla satışa sunuluyor. Büyük buluşma öncesinde ise Age of Empires IV inceleme puanları ortaya çıkıyor. Peki bakalım onca yıl süren bekleyişe değmiş mi? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Xbox Game Pass Ekim 2021 Oyunları


Age of Empires IV İnceleme Puanları Göz Dolduruyor

Büyük mirası Ensemble Studios’tan devralan Relic Entertainment tarafından geliştirilen Gerçek Zamanlı Strateji oyunu, 28 Ekim 2021 tarihinde PC (Steam ve Microsoft Store) üzerinden satışa sunulacak. İlk günden de Xbox Game Pass abonelerinin beğenisine sunulacağını bir kez daha hatırlatalım.

Ambargonun kalkması ile Age of Empires IV inceleme puanları da yayınlanmaya başladı. Metacritic sitesine bakacak olursak, şu andaki ortalamanın otuz beş inceleme kapsamında 84 / 100 olduğunu görebiliyoruz. Diğer bir deyişle, Relic Entertainment stüdyosunun işin altından kalkabildiğini ve serinin beklenen geri dönüşe imza atabildiğini söyleyebiliriz.

Dünyayı şekillendiren tarihi savaşları, hem aşina olduğumuz hem de yenilikçi özellikler ve 4K çözünürlük desteği ile karşımıza getirecek olan Age of Empires IV için yayınlanan inceleme puanlarına aşağıdan bakabilirsiniz.

 

Exit mobile version