Age of Empires III Irkları ve Özellikleri

AEO 3 Irkları ve Özellikleri ile karşınızdayız!

Eğer sıkı bir AEO 3 hayranı iseniz, oyunda daha başarılı olmanızı sağlayacak faktörlerden birisi Age of Empires III Irkları ve Özellikleri hakkında bilgi sahibi olmaktan geçiyor. Bu rehberimizde merak ettiğiniz detaylara daha yakından göz atacağız.


İlginizi Çekebilir: AEO III Hileleri


Age of Empires III Irkları ve Özellikleri Listesi

Diğer tüm AEO oyunlarında da olduğu gibi Age of Empires III içerisinde de oyunculara farklı milletleri seçme ve deneyimleme imkanı sunuluyor. Tabii ki bu seçim öylesine bir seçim değil ve hem askerler hem de diğer özellikler, bu seçimlere bağlı olarak şekilleniyor. Eğer Age of Empires III içerisinde yer alan milletlerin hangileri olduğunu ve bunların ne avantajlarla geldiğini merak ediyorsanız, doğru yerdesiniz.

Age of Empires III Hileleri - AOE 3 Hileleri

1- Osmanlı İmparatorluğu Özellikleri

2- İngiltere Özellikleri

3- Fransa Özellikleri

4- Portekiz Özellikleri

5- Hollanda Özellikleri

6- İspanya

7- Rusya

8- Almanya

Age of Empires III Hakkında

Microsoft bünyesinde yer alan Ensemble Studios tarafından geliştirilen AOE III, 2005 yılında piyasaya sunulan ancak hala oldukça geniş bir kullanıcı kitlesi tarafından oynanmaya devam eden gerçek zamanlı strateji oyunudur.


AEO 3 İNDİR


Oyunda Campaign ve Skirmish olarak iki farklı oynanış tipi yer alıyor. Oyuncular bu modlarda Osmanlı İmparatorluğu, İngiltere, Fransa, Portekiz, Hollanda, İspanya, Rusya ve Almanya arasında tercih yapabiliyor.

Exit mobile version