Age of Empires III Hileleri ve Hile Kodları

Age of Empires 3 Hileleri ile karşınızdayız!

Age of Empires III Hileleri – Pek çok oyuncunun severek oynadığı Age of Empires serisi kaynakları doğru kullanmanızı, stratejileri keskince belirmenizi ve en uygun anı kollamanızı gerektiren bir strateji serisi olarak öne çıkıyor.

Nitekim gerçek şu ki, her zaman işler istediğimiz gibi gitmeyebiliyor. Bu gibi durumlarda çeşitli hilelerden yardım almak açıklarınızı kapatmanız adına yardımcı olabilir. Biz de sizler için oluşturduğumuz bu rehberde Age of Empires 3 Tüm Hileler ile karşınızdayız. İşte AEO 3 Hileleri ve diğer tüm detaylar!


İlginizi Çekebilir: The Sims 4 Hileleri


Bilgi: Burada yer alan kodlar Age of Empires III için geçerli olup diğer oyunlarda çalışmayacaktır. Ayrıca bu kodun PC için olduğunu da hatırlatmamızda fayda var.

Age of Empires III Hileleri

Eğer siz de Age of Empires III oynarken kaynak sorunları yaşamak istemiyor, istediğiniz sayıda askere sahip olmak ve istediğiniz yapıları inşa edebilmek istiyorsanız, hemen aşağıda yer alan hile kodlarını kullanabilirsiniz.

Age of Empires III Hileleri - AOE 3 Hileleri

1- Age of Empires III Yiyecek Hilesi

Hile Kodu: Medium Rare Please

Age of Empires III oynarken zaman zaman çeşitli kaynak sorunları yaşayabiliyoruz. Eğer ana sorun yiyecek ise hemen yukarıda yer alan hile kodunu girerek 10,000 Yiyecek alabilirsiniz.

2- Age of Empires III Altın Hilesi

Hile Kodu: Give me liberty or give me coin

Age of Empires III oynarken zaman zaman çeşitli kaynak sorunları yaşayabiliyoruz. Eğer ana sorun yiyecek ise hemen yukarıda yer alan hile kodunu girerek 10,000 Altın alabilirsiniz.

3- Age of Empires III Odun Hilesi

Hile Kodu: <censored>

Age of Empires III oynarken zaman zaman çeşitli kaynak sorunları yaşayabiliyoruz. Eğer ana sorun yiyecek ise hemen yukarıda yer alan hile kodunu girerek 10,000 Odun alabilirsiniz.

4- Age of Empires III XP Hilesi

Hile Kodu: Nova & Orion

Eğer oyundaki birincil amacınız XP yani deneyim puanı kasmaya yönelik ise, bunu zahmetsiz bir şekilde yapmak için hemen yukarıdaki hile kodunu kullanabilirsiniz. Bu hile kodu size 10,000 XP verecektir.

Age of Empires III Hileleri Nasıl Etkinleştirilir?

Age of Empires III’te hileleri aktif hale getirmek için oyun içerisinde Enter butonuna basmanız yeterli olacaktır. Bunun ardından gelen ekrana hemen yukarıda yer alan hile kodlarından birisini yazabilirsiniz.

Age of Empires III Hakkında

Microsoft bünyesinde yer alan Ensemble Studios tarafından geliştirilen AOE III, 2005 yılında piyasaya sunulan ancak hala oldukça geniş bir kullanıcı kitlesi tarafından oynanmaya devam eden gerçek zamanlı strateji oyunudur.


AEO 3 İndir


Oyunda Campaign ve Skirmish olarak iki farklı oynanış tipi yer alıyor. Oyuncular bu modlarda Osmanlı İmparatorluğu, İngiltere, Fransa, Portekiz, Hollanda, İspanya, Rusya ve Almanya arasında tercih yapabiliyor.

Exit mobile version