Actua Soccer 2, Yıllar Sonra Geri Dönüyor

Nostalji yapmak isteyenler kaçırmasın...

Futbol oyunları artık FIFA ve eFootball (eski adıyla PES) serilerinden ibaret olsa da, geçmişte farklı ve klasikleşmiş birçok futbol oyunu ile karşılaşmıştık. Eğer günümüzün modern teknolojili oyunlarından sıkılıp da nostalji yapmayı isterseniz, 1997 yılında çıkmış olan Actua Soccer 2 ile önümüzdeki ay yeniden buluşacağız. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları: 19 – 25 Eylül


Eskilerin unutulmaz klasiklerinden olan Actua Soccer serisinin ikinci oyunu, Gremlin Interactive tarafından geliştirilmişti. Şirket aynı zamanda oyunun Avrupa bölgesinde yayıncılığını da üstlenmişti. Kuzey Amerika yayıncısı ise Fox Interactive olmuştu.

actua-soccer-2-02

25 Yıllık Actua Soccer 2, Yeniden Yayınlanacak

Actua Sports serisinin bir parçası olan Actua Soccer 2, PC (Steam) için 10 Ekim 2022 tarihinde yeniden satışa sunulacak. Ne var ki, eskinin olduğu gibi bir uyarlanması olmayacak. Öyle ki, herhangi bir noktada kaydetme ve kayıtlı dosyayı yükleme, modern kontrol kollarının çoğu için destek, kontrol tuşlarını yeniden ayarlama, görüntü ölçeklendirme ve yumuşatma seçenekleri gibi birçok ek ayar ile geliştirilmiş bir versiyon olacak.

1997 / 1998 uluslararası sezonunu kapsayan Actua Soccer 2 oyununun içeriğinde, özelleştirilmiş sezon, kupa, dostluk veya pratik sezonlar bulunacak. Ayrıca on bir ulusal takım ve efsanevi İngiliz futbolcu Alan Shearer tarafından oluşturulmuş ve Beckham ve Pele gibi dönemin önemli oyuncularının bulunduğu All Star takımı da oyunun içeriğinde yer alıyor olacak.

Şu an için oyunu Steam mağazasından istek listenize ekleyebiliyorsunuz. Fiyatı henüz belirlenmiş değil, ama bir dizi iyileştirme içeriyor olsa da pahalı olmayacağını tahmin ediyoruz. Netice de yirmi beş yıllık bir oyun söz konusu ve sistem gereksinimleri bile duygulandırıyor: 100 MB bellek ve 500 MB boş alan.

Exit mobile version