Abandoned’ın İlk Hikaye Detayları Ortaya Çıkıyor

Bir tarikat hikayesi bizleri bekliyor...

Abandoned'ın İlk Hikaye Detayları Ortaya Çıkıyor

Merak konusu olan Abandoned’ın ilk hikaye detayları nihayet kendisini gösterdi. Bir dönem Silent Hill ile bir tutulan oyun, bize nasıl bir hikaye anlatacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Kingdom Hearts 4 Resmi Olarak Duyuruldu


Blue Box Game Studios tarafından geliştirilmekte olup da geçtiğimiz yıl içerisinde duyurulmuş olan oyun, bayağı olaylı bir süreci geride bıraktı. Hem yeni Silent Hill oyununun geliştirilme aşamasındaki kod adı hem de Hideo Kojima oyunu Silent Hills ile büyük bir bağlantısının olduğu söylentisi nedeni ile ilk etapta büyük bir heyecana sahne olmuştu. Öyle ki ‘Abadoned’ın oyunun asıl adının olmadığı, S ile başlayıp L ile bittiğinin söylendiği ama sonradan silinen bir Twitter gönderisiydi. Ne var ki bu söylentilerin kısa bir süre sonra asılsız olduğu bizzat geliştirici stüdyodan Hasan Kahraman tarafından yalanlanmıştı.

Elbette bu yalanlamanın ardından çeşitli teoriler ile daha ilginç iddialar da ortaya atılmıştı. Mesela ‘Hideo’ kelimesinin dilimizde ‘Kahraman’a denk gelmesi ve Hasan Kahraman’ın esasen Hideo Kojima olduğunun düşünülmesi gibi. Kullanıcıların ürettiği komplo teorileri yüzünden Blue Box Games Studios’un çeşitli ölüm tehditleri almış olduğunu da söylemeden geçmeyelim.

Normalinde 10 Ağustos 2021 tarihinde Abandoned PlayStation 5 uygulaması üzerinden ilk fragman yayınlanacaktı. Ancak son anda yaşanan teknik sorun nedeniyle daha ileri bir tarihe atılmıştı. Son olarak, oyunun iptal edildiğine dair ortaya atılan son iddiaların ardından Hasan Kahraman Abadoned ile ilgili ilk hikaye detaylarını sonunda paylaştı.

Abandoned’ın İlk Hikaye Detayları Bizlere Ne Anlatıyor?

Sacred Symbols Podcast yayınına konuk olan Abandoned yaratıcısı Hasan Kahraman tarafından verilen detaylara göre, oyunda Jason Longfield isimli bir karakterin başından geçenleri öğreneceğiz. Kendisi bir tarikat liderinin kardeşi olan Longfield, hem kardeşine hem de tarikata karşı duran bir pozisyonda olacak.

Senaryo boyunca oyunun dünyasında dolaşacak ve etrafta gördüğümüz diğer karakterler ile tanışacak ve birlik olacağız. En nihayetinde de tarikata karşı olan savaşımızı kazanmaya çalışacağız.

Halen Abandoned hakkında senaryo uzunluğu, çıkış zamanı ve merak edilen diğer detayların ne zaman paylaşılacağı gibi birçok bilinmez söz konusu. Şu an için Blue Box Game Studios tarafından elle tutulur bir şey söylenemediği için, gelişmeleri takip etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok. Umarız fazla bir süre beklemek durumunda olmayız.

Exit mobile version