A Way Out Satış Başarısıyla EA’yi Şaşırttı!

Jedi Fallen Order'ı da listeye dahil edebilir miyiz?

A Way Out

Hazelight Studios’un kooperatif aksiyon macera oyunu A Way Out, Electronic Arts tarafından bağımsız oyunları finanse eden EA Originals programının bir parçası olarak seçildi. Bununla birlikte, firma ilk zamanlar projeye karşı biraz şüpheciydi, ancak ortaya çıkan detaylara göre oyun yaklaşık 3,5 milyon kopya satarak EA’yi şaşırttı. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: EA Play Oyunları Tam Liste


A Way Out EA’yi Şaşırttı

Hazelight Studios’un aksiyon macera oyunu A Way Out, yaklaşık 3,5 milyon kopya satarak EA’yi şaşırttı. IGN’e 3,5 milyonun 30-35 geliştiriciden oluşan küçük bir ekip için büyük bir kilometre taşı olduğunu söyleyen oyunun yönetmeni ve Hazelight’ın kurucusu Josef Fares; ”Bazen çenenizi kapalı tutup gerçekten inandığınız şeyi başarana kadar devam etmeniz gerekir.” açıklamasında bulundu.

Fares’in konu hakkındaki açıklamasının tümüne aşağıdan ulaşabilirsiniz.

”Bir şeye inandığımda beni hiçbir şey durduramaz. Açıkçası kimse [A Way Out]’a inanmıyordu. EA bile oyunun satacağını düşünmemişti ama yine de bana inanıyorlardı. Umursamadım. ‘Bu olacak’ dedim. Şimdi, bu oyunun neredeyse 3,5 milyon birimini sattık. 30, 35 kişilik küçük bir ekip için bu rakamlar delilik, biliyor musunuz?

Ve 3.5 milyon adet satıldığında, bu, bilmiyorum, neredeyse yedi milyon insanın bu oyunu oynadığı anlamına geliyor. Benim için önemli olan tutkunuzu ve neye inandığınızı sonuna kadar takip etmek. Sektörde bu tür bir oyunu geliştirmek, denemek isteyen birinin olabileceğine inanıyorum ama cesaret edemedikleri düşüncesindeyim. Çünkü olabileceklerden korkuyorlardı.”

Fares bir sonraki oyunu It Takes Two üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Kooperatif aksiyon macera oyunu It Takes Two 26 Mart’ta belirli platformlar üzerinden oyuncuların beğenisine sunulacak. Elbette yayıncısı EA’dan başkası değil.

It Takes Two: Ortak oyun için tasarlanan ve kendi türünde çığır açan platform macerası It Takes Two’da hayatınızın en çılgın macerasına çıkın. Remote Play Together / Friend’s Pass ile bir arkadaşınızı ücretsiz oynamaya davet edin ve neşeli bir şekilde karışıklık yaratan çok çeşitli oynanış görevlerinin birlikte üstesinden gelin. Bir büyüyle oyuncak bebeklere dönüştürülen iki insan olan Cody ve May ile gergin bir ilişki yaşayarak oynayın.

Birlikte her köşede bilinmez bir şeyin saklandığı fantastik bir dünyada sıkışıp kalıyorlar ve parçalanan ilişkilerini ister istemez kurtarmaları gerekiyor.

Her yeni seviyede eşsiz ve bağlı karakter yeteneklerinde ustalaşın. Çok sayıda beklenmedik engellerde ve kahkaha dolu anlarda birbirinize yardım edin. Gangster sincapların tüylü kuyruklarını pataklayın, bir çift külodu uçurun, hareketli bir gece kulübünde DJ’lik yapın ve büyülü bir kar küresinde kızakla kayın. Anlatım ve oynanışın eşsiz mecazi bir deneyimle birbirine karıştığı, içten ve eğlenceli bir hikayeyi yaşayın.


Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu hakkındaki düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version