A Plague Tale: Requiem için Senaryo Uzunluğu Açıklandı

Innocence'a göre iki kat uzun bir oyun bizleri bekliyor...

A Plague Tale Requiem için Senaryo Uzunluğu Açıklandı

Asobo Studio tarafından geliştirilen A Plague Tale: Requiem, Focus Entertainment tarafından yayınlanacak. Bir aydan kısa süre sonra PC (Epic Games Store ve Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulacak iken, ilk günden de Game Pass servisine eklenecek. Farklı ve geniş mekanlarda geçecek olan oyun, selefi gibi çizgisel oynanış sunacak. 18 Ekim 2022 tarihinde satışa sunulacak olan A Plague Tale: Requiem için senaryo uzunluğu ortaya çıktı. 


İlginizi Çekebilir: A Plague Tale: Requiem Genel Bakış Fragmanı Yayınlandı


A Plague Tale: Requiem Ne Kadar Sürecek?

PLAY dergisi tarafından yapılan bir röportajda konuşan Baş Bölüm Tasarımcısı Kevin Pinson, devam oyununun için on beş ile on sekiz saat arası bir uzunluğu olacağını söyledi. Innocence için bu süre dokuz ile on saat arasında geziyordu. Pinson, öncelikli olarak oyunun ritmine odaklandıklarını ve bunu sağlayabilmek için de senaryoyu boş yere uzatacak içeriklerin dahil edilmeyeceği söylüyor. 

“Söz konusu ritim, doldurma içerik yok, oyunun uzun olmasını sağlamaya çalışmak yok. Yayıncımız Focus Entertainment, anlatmayı istediğimiz hikaye için uzun bir oyun yapmamız konusunda bize cesaret veriyor. Bu yüzden de belirli bir saat süresi hedeflemiyoruz. İlk olarak oyunu tasarlar iken göz önünde bulundurduğumuz bir şey değil. Yetmiş kişilik küçük bir ekibiz, bu yüzden de seçimlerimiz konusunda güçlü olmalıyız.”

Geçtiğimiz ay içerisinde geliştirilme süreci tamamlanmış olan devam oyunu, selefinin birkaç yıl sonrasında devam edilecek olan ikinci oyunda, Amicia ve Hugo ikilisinin güneyin ücra köşelerindeki yeni bölgelere ve canlı şehirlere seyahatini gösterecek. Burada yeni bir hayata başlama girişiminde bulunmak isteyen kardeşlerin hayatı, Hugo’nun güçlerinin bir kez daha uyanması ve ortalığı yakıp yıkan sıçan dalgasının da geri dönüşü ile yeniden bir kabusa dönecek. 

İlk oyunda olduğu gibi tekrardan kaçmak durumunda kalan ikili, Hugo’nun rüyasında gördüğü ve aradıkları tedavinin bulunduğuna inandıkları adaya doğru gitmek için yola çıkıyorlar. 

Exit mobile version