A Plague Tale: Requiem PC Gereksinimleri Açıklandı

Önerilen gereksinimler için, RTX 3070 ve Radeon RX 6800 XT isteniyor...

A Plague Tale Requiem PC Gereksinimleri Açıklandı

A Plague Tale: Requiem PC gereksinimleri Focus Entertainment ve Asobo Studio tarafından açıklandı. Stüdyonun kendisine ait grafik motoru ile geliştirilen oyunu önerilen ayarlarda oynayabilmek için, ciddi anlamda sağlam bir bilgisayara ihtiyacınız olacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: A Plague Tale: Requiem için Senaryo Uzunluğu Açıklandı


2021 yılının Xbox & Bethesda Games Showcase sunumunda duyurulmuş olan devam oyunu, 18 Ekim 2022 tarihinde PC (Epic Games Store ve Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulacak ve ilk günden Game Pass aboneleri de erişim sağlayabilecekler.

Hayatlarında yeni bir sayfa açmak için güneyin ücra köşelerindeki yeni bölgelere seyahat eden De Rune kardeşler, Hugo’nun güçlerinin bir kez daha uyanması ve ortalığı yakıp yıkan sıçan dalgasının da geri dönüşü ile yeniden kaçışa başlayacaklar. Hugo’yu kurtarmanın yolunun açıklardaki bir adadan geçtiğini öğrenen ikiz kardeşler, istikametlerini de o tarafa çevirecekler.

A Plague Tale: Requiem PC Gereksinimleri Belli Oldu

Çıkışına iki haftadan az bir zaman kalmış olan A Plague Tale: Requiem, Game Pass üzerinden şu anda ön-yükleme yapılabiliyor. Oyunu bilgisayarınızda oynayacaksanız, en aşağı Intel Core i5-4690k veya AMD FX-8300 işlemcili, 16 GB bellekli ve GTX 970 veya Radeon RX 590 ekran kartlı bir sisteme ihtiyacınız olacak. Ancak bunun 1080p çözünürlükte, düşük ayarlarda ve 30 FPS akıcılığında oynamak için gerekli olduğunu söyleyelim. Tam kalitede oynamak için gerçekten güçlü bir sisteme yönelmeniz gerekecek.

En Düşük Gereksinimler (1080p, 30 FPS, Düşük Ayarlar)

Önerilen Gereksinimler (1080p, 60fps, Ultra Ayarlar)

Exit mobile version