9 Yaşındaki Oyuncu, Babasını Feci Şekilde Öldürdü

Oyunların insanlar üzerindeki etkisi yeniden gündemde...

Call of Duty: Warzone oyununun etkisinde kaldığı düşünülen 9 yaşındaki oyuncu, babasını dehşet verici bir şekilde öldürdü. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Warzone Mobile Day Zero Etkinliği Duyuruldu


Trajik Olay: Bir Baba, 9 Yaşındaki Oyuncu Oğlu Tarafından Öldürüldü

Utah eyaletinde yaşanan olayın detaylarına göre bir baba, oyuncu oğlu tarafından küçük balta ve tabanca ile dehşet verici bir şekilde öldürüldü. Tooele şehrindeki olay yerine ulaşan UPD (Utah Polis Departmanı), başına isabet eden kurşundan ve çeşitli kesiklerden dolayı kanlar içinde yatan bir adam ile karşılaştılar. Bu yaraların savunma yaraları olduğu tahmin edilir iken, 9 yaşındaki çocuk ise babasının kafasından kan aktığını ve öldüğünü söyledi.

Verdansk Haritası CoD Warzone'a Geri Dönecek Gibi

Tutuklama izin belgelerinden çeşitli kaynaklar tarafından edinilen bilgiye bakılırsa çocuğun, yaşına uygun olmayan içerik tüketiminde bulunduğu, videolar izlediği ve oyunlar oynadığı dikkat çeker iken bu konuda da yoğun bir bağımlılığı olduğu bilgisi de yer alıyor. Dahası ise, kullanılan cinayet silahlarının Call of Duty: Warzone oyunundakilere benzer olması da çocuğun büyük ölçüde oyunun etkisinde kaldığı iddialarını da beraberinde getirdi.

Bildiğiniz gibi oyunların yaşça genç bireylerin üzerindeki etkisi, uzun zamandır tartışılan bir konuydu. Tooele şehrindeki bu son olay, mevcut tartışmaları yeniden alevlendirecekmiş gibi görünüyor.

Exit mobile version