En İyi 50 TL Altı Oyunlar – Mart 2021

50 TL'den ucuz en iyi oyunlar hangileri?

Günümüzde oyun fiyatları hiç olmadığı kadar yüksek seviyelerde dolanıyor ve şu sıralar bir oyun satın almakta zorlanıyorsanız, En İyi 50 TL Altı Oyunlar listemiz ile karşınızdayız.


İlginizi Çekebilir: Ücretsiz Olacak Oyunlar


Bu listemizi her ay düzenli olarak güncelleyeceğiz ve bu sayede uygun fiyatlarla kaliteli oyunlara erişmenize yardımcı olmaya çalışacağız. Eğer hazırsanız, listemize geçiş yapalım.

Not: Fiyatlar, listenin düzenlendiği güne ait olmakla birlikte daha sonrasında artış ya da düşüş gösterebilir. En doğru bilgi için ilgili platforma göz atmayı unutmayın.

En İyi 50 TL Altı Oyunlar Listesi

Bir oyuna birkaç yüz lira harcamak hoşunuza gitmiyorsa ve eğlenmenin daha uygun fiyatlı bir yolunu arıyorsanız, doğru yerdesiniz. Hemen aşağıda yer alan listeden cihazınıza uygun olarak seçilmiş uygun fiyatlı oyunlara göz atabilirsiniz.

PC için En İyi 50 TL Altı Oyunlar

PC En İyi 50 TL Altı Oyunlar

Söz konusu şey bilgisayarlar olduğunda neredeyse sayısız platforma sahipsiniz. Yine de bu noktada listemizin ağırlıklı olarak Steam ve Epic Games Store üzerinden oluşturulacağını vurgulayalım.

1- The Long Dark

Fiyat: 50,00 TL

Mağaza: Epic Games

Yalnız başına olan oyuncular jeomanyetik bir felaket sonrası donmuş geniş vahşi doğayı keşfederken onlara meydan okuyan, incelikli bir keşif ve hayatta kalma deneyimi. Burada yalnızca sen, soğuk, ve Doğa Ana’nın beslediği diğer tüm tehlikeler var.

2- Valheim

Fiyat: 32,00 TL

Mağaza: Steam

Viking kültüründen esinlenerek oluşturulan ve 1 ila 10 oyuncu ile oynanabilen Valheim, acımasız şartlara sahip bir keşif ve hayatta kalma oyunu olarak listemizde yer alıyor.

3- Breathedge

Fiyat: 30,00 TL

Mağaza: Steam

Engin uzayda hayatta kal! Ölümsüz tavuğunla birlikte, aniden meydana gelen uzay gemisi kazasının ardındaki gerçeği keşfet. Enkazı araştır, hayatta kalmak için aletler üret, araçları ve hatta uzay istasyonlarını kontrol et.


Eğer bir bilgisayar kullanıcısı iseniz Amazon Prime Gaming ve Xbox Game Pass gibi servislere abone olabilir, Epic Games Store ve Steam tarafından düzenlenen kampanyaları yakından takip edebilirsiniz.

PS5 / PS4 En İyi 50 TL Altı Oyunlar

Geçtiğimiz dönemlerde satışa sunulan PlayStation 5 oldukça güçlü bir oyun konsolu ve konsolun oyun fiyatları da bir o kadar pahalı. Bu noktada listeyi oluşturmak, diğer gruplara nazaran biraz daha zorlayıcı. Bu listemizde aynı zamanda PlayStation 4 oyunlarına da değineceğiz.

1- A Plague Tale: Innocence

Fiyat: 54,75 TL

Genç Amicia ile küçük kardeşi Hugo’nun insanlık tarihinin en karanlık zamanlarında yaptıkları yürekleri parçalayan bu yolculukta korkunç bir hikayeye şahit olun. Engizisyon askerleri tarafından aranan ve etrafı fare sürüleriyle çevrilen Amicia ve Hugo birbirlerini tanıyacak ve birbirlerine güvenecekler.

Tüm olumsuzluklarla mücadele ederken bu acımasız dünyada yaşamak için bir amaç bulacaklar.

2- Tekken 7

Fiyat: 42,90 TL

Mishima klanının efsanevi yolculuğunun son bölümüne katıl, bitip tükenmek bilmeyen savaşlarının her bir aşamasının ardındaki gerçeği öğren. Gücünü Unreal Engine 4’ten alan TEKKEN 7, sahip olduğu yaratıcı dövüş mekanikleri sayesinde, muhteşem hikayelerle ilerleyen sinematik savaşların yanı sıra arkadaşlarınla ve rakiplerinle yapabileceğin müthiş düellolar da sunuyor.

3- Robinson: The Journey

Fiyat: 40,20 TL

Esmeralda, Tyson III’e çarpınca Robin isimli bir adam sahile vurur. Hayatta kalmak için zekasına ve geminin yapay zeka yol arkadaşı HIGS’e güvenmelidir. Kayıp mürettebatı ararken dinozorlarla yüz yüze gelen Robin, Tyson III’ün hiç de vaat ettiği gibi bir cennet olmadığını keşfeder…


Eğer bir PlayStation 5 ve PlayStation 4 kullanıcısı iseniz PlayStation Plus servisine abone olmayı düşünebilirsiniz. Bu sayede her ay hediye edilen birkaç oyuna ufak ücretlerle sahip olmuş olacaksınız.

Xbox En İyi 50 TL Altı Oyunlar

Geçtiğimiz dönemlerde satışa sunulan Xbox Series X / S oldukça güçlü bir oyun konsolu ve konsolun oyun fiyatları da bir o kadar pahalı. Bu noktada listeyi oluşturmak, diğer gruplara nazaran biraz daha zorlayıcı. Bu listemizde aynı zamanda Xbox One için var olan fırsatlara da değineceğiz.

1- Assassin’s Creed Origins

Fiyat: 63,50 TL

Tamam fiyatı biraz aştık ancak buna değer.

Antik Mısır’dayız. Görkemli olduğu kadar entrikalarla dolu bir çağı kapatacak müthiş bir iktidar savaşı yaşanıyor. Suikastçılar Kardeşlik Örgütünün köklerine doğru yapacağın bu yolculukta karanlıkta kalmış sırları ve unutulmuş efsaneleri gün yüzüne çıkaracaksın.

2- Metro: Last Light Redux

Fiyat: 57,50 TL

Özür dilerim. Xbox için 50 TL’nin altında güzel oyun bulmaya çalıştım ama hiçbir şey yok! O yüzden bu ay üç beş lira yukarıdan tavsiye vereceğim.

Kıyamet sonrası Moskova’sının kalıntıları altında kalan Metro tünellerinde yaşayan insanlığın son temsilcileri, hem dışarıdan hem de içeriden gelen ölümcül tehditlerle kuşaltılmış.

3- Stranded Deep

Fiyat: 56,25 TL

Son zamanların en popüler hayatta kalma oyunlarından birisi olan Stranded Deep’te, bir adada hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Tabii ne kadar ekmek o kadar köfte!


Tüm Oyunlara Göz Atın


Peki siz bu listemizde yer alan oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Listemizdeki oyunlar dikkatinizi çekmeyi başarabildi mi? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version