5 Resident Evil Oyunu Geliştirilme Aşamasındaymış

İçlerinden bir tanesi de belliymiş...

Sektörün önemli isimlerinden olan Aesthetic Gamer, en az 5 Resident Evil oyunu geliştirilme aşamasında diyor. Bunlardan bir tanesi, Resident Evil Apocalypse‘miş.


İlginizi Çekebilir: Resident Evil 4 Gold Edition, 9 Şubat’ta Geliyor


Bildiğiniz gibi söz konusu Resident Evil ve Silent Hill olunca, akıllara gelen ilk isimler arasında Aesthetic Gamer da bulunuyor. Kendisi başta 2020 yılında çıkan Resident Evil 3 ve Resident Evil 7: Biohazard – Not A Hero olmak üzere, seri ile ilgili pek çok bilgiyi nokta atış isabet ettirerek sızdırması ile ün salmıştı. Hal böyle olunca da, yaptığı her paylaşım da dikkat çekiyor.

Capcom, 5 Resident Evil Oyunu Üzerinde Çalışıyormuş

Yakın bir zaman önce X (eski adıyla Twitter) hesabından yaptığı paylaşım ile en az 5 Resident Evil oyununun geliştirilme aşamasında olduğu bilgisini verdi. Bunlardan bir tanesi de, daha öncesi sızıntılarda adının Resident Evil Apocalypse olacağı söylenen Resident Evil 9. Ayrıca içlerinden birinin en erken 2026 veya 2027 yılında satışa sunulacakmış.

Elbette diğer dört Resident Evil oyununun hangileri olacağı belirsiz iken, bunlardan ikisi için tahminde bulunabiliriz. Resident Evil 4 oyununun finalindeki görüntüler bağlamında, Resident Evil 5 Remake ve 4chan sitesindeki sızıntılar bağlamında da Resident Evil CODE: Veronica X Remake üzerinde çalışılıyor olabilir. Malum, Capcom da yeniden yapım oyunlara devam edileceğini resmen teyit etmişti.

Son olarak, hatırlayacağınız üzere 2020 yılının Kasım ayında, Ragnar Locker isimli bilgisayar korsanı grubunun Capcom sunucularına saldırısı sonucunda, Japon oyun devinin geleceğe yönelik projeleri sızdırılmıştı. Bu projelerin arasında da Resident Evil Outbreak, Resident Evil Remake ve Resident Evil Hunk gibi isimler göze çarpıyordu. Diğer iki Resident Evil projeleri de bunlardan ikisi olabilir. Elbette tahminlerin ne kadar doğru çıkacağını da resmi duyurular ile görmüş olacağız. Gelişmeleri takipteyiz.

Exit mobile version