3 Oyun PC ve Xbox İçin Ücretsiz Oldu

Microsoft 3 oyunu daha Game Pass sahiplerine ücretsiz hale getirdi.

Microsoft, Xbox Live Gold ve Game Pass Ultimate sahiplerine güzellikler yapmaya devam ediyor. 3 oyunu daha kullanıcılarına geçici olarak ücretsiz hale getiren Microsoft ayrıca, bu üç oyunun ikisini kalıcı olarak almak isteyenlere de indirimler sunuyor. 3 oyun ücretsiz oldu ve bu süreçle alakalı tüm ayrıntılar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Valhalla Steam Üzerinde Olmayacak


3 Oyun Ücretsiz Oldu! Yakuza 0, Kingdom Come: Deliverance, Sonic Mania

Free Play Days etkinliği kapsamında 3 oyunu daha sınırlı bir süre boyunca ücretsiz oynama şansı sundu bize Microsoft.  Bizlere sunulan 3 oyun da çok olumlu notlar almış oyunlar olma özelliğini taşıyor. Sonic Mania gelmiş geçmiş en iyi Sonic oyunu olarak yorumlanmakta ve Gamespot notlandırmasından 9 puan almış bir oyun olma özelliği taşımakta.

3 Oyun Ücretsiz oldu

Kingdom Come: Deliverance ise bir çok oyuncu tarafından halen oynanan ve sevilen bir oyun. Yakuza 0 ise Japon kültürüne aşina olanların keyifli oynadığı bir serinin gene çok sevilen oyunlarından bir tanesi.

Kingdom Come: Deliverance ve Yakuza 0 zaten hali hazırda Game pass ile ücretsiz olarak oynanabilmekte. Bu ücretsiz haftasonu süresince de Game pass sahipleri oynamaya devam edebilecekler. Sonic Mania ise bu 2 oyunun yanına eklenerek güzel vakitler geçirmemiz için beğenimize sunulmuş durumda.

Ücretsiz haftasonunun ardından bu 3 oyuna yapılacak indirimin Türkiye fiyatları henüz belli değil ancak Avrupa fiyatlandırması şu şekilde.

Fiyatlar belirlendiği taktirde haberimiz de güncellenecektir.

Sizler de bu 3 oyunu haftasonu boyunca ücretsiz olarak oynama ve ardından indirimli şekilde kütüphanenize ekleme fırsatını kaçırmayın.


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Part 2 Nasıl Sızdırıldı?


Sizlerin de konuyla alakalı fikirleriniz varsa hemen aşağıda bulunan yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz. Ayrıca Facebook ve Twitter adreslerimizi takip ederek oyun gündeminden anlık olarak haberdar olabilirsiniz.

Exit mobile version