3 Bethesda Oyunu Steam’e Ücretsiz Olarak Eklendi

Aralarında ilk iki The Elder Scrolls oyunu da bulunuyor...

Bethesda.net başlatıcısından Valve mağazasına geçişin başladığı bugün, 3 Bethesda oyunu Steam’e ücretsiz olarak eklendi. Bunların ikisi The Elder Scrolls, diğeri ise on dokuz yaşında olan klasik çok oyunculu Wolfenstein oyunu oluyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Bethesda.net’ten Steam’e Geçiş Tarihi Açıklandı!


Geçtiğimiz haftalarda paylaşmış olduğumuz haberimizde, Bethesda.net başlatıcısının 11 Mayıs 2022 tarihinde kapatılacağını sizlere aktarmıştık. Bunun öncesinde, 27 Nisan 2022 tarihinde yani bugün itibarıyla da Steam mağazasına geçiş başlayacak.

Amerika menşeli yayıncı, Steam geçişin başlamasından önce, bugüne kadar Valve mağazasında bulunmayan oyunları da eklemeye başladı. Bunların üçü ücretsiz olarak oyuncular ile buluşmuş iken, diğer ikisi olan The Elder Scrolls Adventures: Redguard ve An Elder Scrolls Legend: Battlespire için ayrı ayrı 30 TL gibi bir ücret ödemeniz gerekecek. Ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebileceğiniz oyunlar ve detayları şöyle;

3 Bethesda Oyunu TES Wolfenstein

3 Bethesda Oyunu Steam Kullanıcılarıyla Ücretsiz Buluştu

Emperor Uriel Septim’i Imperial Battlemage Jagar Tharn başka bir boyuta hapsettikten sonra, kimliğini kullanarak tahta geçiyor. Bize düşen ise, Tamriel kıtasının ünlü tehlikeli noktalarına giderek Staff of Chaos parçalarını toplamak ve hem kendimizi hem de imparatorluğu kurtarmak olacak.

Hikayeye göre Tamriel kıtasını birleştirmek için kullanılmış olan silah, Iliac Bay bölgesinde bulunuyor. Akabinde başlayan güç mücadelesi sırasında Daggerfall kralı öldürüldükten sonra, ruhu krallığın başına dert oluyor. Biz ise kralın ruhunu huzura kavuşturmak ve Tamriel kıtasını birleştiren silahın emin ellerde olmasını sağlamak için görevlendirilen bir karakterin rolündeyiz.

Otuz iki oyuncuya kadar destek sunulan Wolfenstein: Enemy Territory, İkinci Dünya Savaşı döneminde geçen görev tabanlı bir çok oyunculu oyun oluyor. Tercihen Mihver veya Müttefik tarafında olup, altı harita boyunca sürecek bir savaşa katılıyoruz. Oyunda seçilebilir Engineer, Medic, Soldier, Field Ops ve Covert Ops olmak üzere beş farklı sınıf bulunuyor.

Son olarak, Bethesda.net hesabınızı Steam mağazasına taşıdıktan sonra, oyunlar, indirilebilir içerikler, oyun içi görünümler, sanal para bakiyeleri dahil Bethesda.net kütüphanenizi Steam kütüphanenize aktararak ücretsiz bir şekilde ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca arkadaş listesi için de Fallout 76, DOOM Eternal, Wolfenstein: Youngblood, The Elder Scrolls: Legends, RAGE 2 ve DEATHLOOP gibi bulunan oyunlarda buluşturuluyor.

Bahsi geçen aktarım çoğu kayıt dosyasını da otomatik olarak taşınıyor. Taşınamayanları ise elle Steam klasörüne taşımak durumunda olduğunuzu söyleyelim. 11 Mayıs 2022 tarihinde Bethesda Başlatıcısı’nın kapatılması ile uygulama üzerinden oyunlarınıza ulaşamayacak ve başlatamayacaksınız. Ne var ki, oyunlar, modlar, görünümler, haberler ve güncellemeler için gelecekte Bethesda.net hesabına ihtiyaç duyulmaya devam edilecek.

Exit mobile version