3 Aylık PC Game Pass Aboneliği Fırsatını Kaçırmayın!

Daha önceden abone olmamış olmanız gerekiyor...

3 Aylık PC Game Pass Aboneliği Fırsatını Kaçırmayın!

Microsoft tarafından sunulan fırsat ile 3 aylık PC Game Pass aboneliği kazanabilirsiniz. Bahsi geçen fırsat sadece Hindistan ve Rusya için geçerli olmadığı için, şans size de gülebilir. Konuya ilişkin detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Xbox Game Pass Ultimate Tek Abonelik Seçeneği Olabilir


İlk olarak 2017 yılında faaliyete geçen, 2019 yılı içerisinde PC platformuna da gelen ve kendi içinde standart ve Ultimate olmak üzere ikiye ayrılan ücretli servis, her ay aralarında AAA olanlar dahil birçok farklı oyunu tek abonelik ile kullanıcılara sunuyor. Ultimate kapsamında Xbox Live Gold, EA Play ve henüz ülkemizde faal olmayan Cloud Gaming avantajının da bulunduğu servis için Microsoft, kullanıcılar için güzel bir fırsat sunuyor.

Söylenene göre Amerika menşeli yazılım devi, Game Pass servisini ve beraberindeki avantajları tanıtmaya devam etmek ve daha fazla kullanıcıya ulaşabilmek istiyor. Bu bağlamda, bazı şartları yerine getirmiş olan kullanıcılar üç aylık abonelik hakkı kazanacaklar.

3 Aylık PC Game Pass Aboneliği Sizi Bekliyor!

Bahsi geçen şartların en başında, daha önceden hiç Game Pass aboneliği almamış olmamalısınız. Bir defa alıp iptal etmiş olsanız dahi fırsattan yararlanamayacaksınız. Sonrasında ise Age of Empires 4, Forza Horizon 5 veya Halo Infinite oyunlarından en az birini, çıkış ile 28 Şubat 2022 tarihleri arasında Microsoft Store veya Steam üzerinden satın almış ve oynamış olmanız gerekiyor. Ücretsiz Halo Inifinte çok oyunculu modunun da buna dahil edilmiş olduğunu söyleyelim.

Koşulları karşılayıp karşılamadığınıza bakmak için, buradan girip yapıp, sayfanın aşağısındaki CHECK ELIGIBILITY düğmesine basmanız gerekiyor. Eğer koşulları gerçekten karşılıyorsanız, kontrol sonrasında size bir kod verilecek.

Nisan Ayı Game Pass Oyunları

Exit mobile version