260 Bin Lira Ödüllü LoL: Wild Rift Etkinliği Geliyor

NimoTV yayıncılarıyla yüksek ödüllü turnuvanın duyurusunu yaptı.

260 Bin Lira ödüllü LoL Wild Rift turnuvası

260 Bin Lira ödüllü LoL: Wild Rift etkinliği bugün itibarıyla Nimo TV tarafından duyuruldu. Son zamanların en çok kullanılan yayın platformlarından bir tanesi olan Nimo, yayıncılarına özel turnuvanın detaylarını paylaştı.

Yakın zaman önce Riot Games, mobil platformlara özel geliştirdiği League of Legeds: Wild Rift oyununu açık beta sürecine taşımıştı. Yıllardır bilgisayarlarda oynadığımız LoL’ün mobil versiyonu olan Wild Rift, açık betaya çıkmasıyla birlikte milyonlarca oyuncu tarafından indirilmişti.


İlginizi çekebilir: Wild Rift açık beta süreci başladı


Bilgisayarda oynanışı mobile uyarlayan ve başarılı yapısıyla dikkat çeken Wild Rift için ilk etkinlik ise Nimo TV’den geldi. Aralık ayı içerisinde düzenlenecek olan etkinlikle birlikte Nimo TV, yayıncılarına 260 bin lira değerinde ödül dağıtacağının müjdesini verdi.

260 Bin Lira ödüllü LoL: Wild Rift etkinliği duyuruldu

Yeni nesil canlı yayın platformlarından olan Nimo tarafından gönderilen basın bülteninde, hemen aşağıdaki detaylara yer verildi.

Dünyanın en büyük MOBA oyunu League of Legends’ın yaratıcısı Riot Games’in yeni mobil oyunu League of Legends: Wild RiftAppStore ve Play Store’da yerini aldı ve yeni oyunu için dünyanın en popüler yayın platformu Nimo TV ile etkinlik düzenliyor. Onbinlerce yayıncının ve milyonlarca takipçinin yer aldığı Nimo TV’de elmas değerinde bir League of Legends: Wild Rift etkinliği sürdürüyor.

Nimo TV’de yayın yapan yayıncılara 267.000 TL değerinde NimoElması’nın dağıtılacağı etkinlik 10 -31 Aralık 2020 tarihleri arasında gerçekleşiyor. Etkinlik sonunda oluşacak sıralamaya göre birincilere 150 dolardan 1000 dolara kadar, ikinci ile onuncu sıralamadaki yayıncılara 100 dolardan 500 dolara kadar ödül havuzundan Nimo Elması dağıtılacak. Kullanıcı adının başına “Nimo” yazan yayıncılar ise çok daha fazla Nimo Elması ödülü kazanabilecek.

Farklı kategorilerde gerçekleşecek yayın etkinliklerine göre ilk 10’a giren yayıncılar kazandıkları yüzlerce dolar değerindeki Nimo Elması ödüllerini nakit paraya çevirebilecek. Etkinlik yalnızca ilk 10’a giren yayıncıları değil ilk 200’e giren tüm yayıncıları da kapsıyor. Sıralamaya göre yayıncılar en az 100 dolar değerinde Nimo Elması kazanıyor. 267.000 TL değerindeki Nimo Elması ödül havuzunun dışında sosyal medyada sürpriz hediyeler de yayıncıları ve takipçileri bekliyor.

Konuyla ilgili detaylara yakından bakmak ve turnuvaya katılmak için yapmanız gerekenler ise bu adreste anlatılmış durumda.

Exit mobile version