2024 Yılı Steam İndirimleri Takvimi Ortaya Çıktı

Bakalım yılın geri kalanında bizleri neler bekliyor?

Dünya genelinde büyük bir popülerliğe sahip olan Steam mağazası, her bir yıl içerisinde sayısız kampanya dönemi ile oyuncuların karşısına çıkmaya devam ediyor. Haliyle kütüphanelerimizi duruma göre zenginleştirme fırsatları elde edebiliyoruz. Yakın bir zaman önce SteamDB sayfasına yansıyan verilere bağlı olarak, 2024 yılı Steam indirimleri takvimi de netleşti. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları: 26 Mart – 2 Nisan 2024


Bizler için – bilhassa Steam mağazasında MENA-USD geçişi sonrasında – artık eskisi kadar olamasa da, indirim dönemleri önem arz ediyor. İstisnasız her indirim döneminde Epic Games, PlayStation, Steam ve Xbox mağazalarına koşuyor ve neler alabileceğimize bakıyoruz. Aralık ayı içerisinde Valve tarafından yapılan güncellemenin ardından, SteamDB sayfasına yansıyan bilgiler ile 2024 yılı içerisindeki tüm festivaller ve indirim dönemleri ortaya çıktı.

2024 Yılı Steam İndirimleri Takvimi Belli Oldu

Aşağıda görebileceğiniz üzere, sıradaki festival iki haftadan az bir süre sonra başlayacak ve birinci kişi bakış açısından oynanan oyunlara odaklı olacak iken yılın geri kalanında da bekleyebileceğimiz on yedi farklı dönem bekliyor. Tam liste şu şekilde;

Bu Ücretsiz Steam Oyununa Sahip Olmak İçin Sınırlı Süreniz Var!

Exit mobile version