2023’te Game Pass’e Eklenen Oyunların Değeri Dudak Uçuklattı

Tam bir servet!

Microsoft tarafından 2023’te Game Pass’e eklenen oyunların değeri ortaya çıktı. Bir servet ödemek durumunda kalacağımız oyunlar karşısında Game Pass bir kez daha kötü gün dostu olduğunu göstermiş oldu.


İlginizi Çekebilir: Microsoft Yeni Oyun Kontrolcüsü Üzerinde Çalışıyor


2023’te Game Pass’e Eklenen Oyunların Değeri Ne Kadar?

2017 yılından beri oyunculuk hayatımızın bir parçası olan Game Pass, 2023 yılında da bizi yalnız bırakmamıştı. Hem büyük bütçeli hem de küçük bütçeli sürüsüne bereket oyunu bizimle buluşturmuştu. Peki hiç yıl içerisinde eklenen oyunların toplam değerini merak ettiğiniz olmuş muydu? True Achivements sitesi bunu bizim için hesaplamış ve ortaya çıkan rakama göre, 2023 yılında Game Pass servisine eklenen oyunların toplam değeri 8.763 Dolar. Bu da güncel kur ile Türk Lirası olarak 260.962,14 TL gibi bir rakama dönüyor.

Her ay iki safhada yeni oyunların eklendiği abonelik servisi, aynı zamanda vakti dolan oyunlara da veda ediyor. Bildiğiniz gibi Microsoft, geçtiğimiz yıllarda ZeniMax Media dahil önemli satın alımlara imza atmıştı. Çok geçmeden de bu satın alımların meyvelerini toplamaya başlamıştı. Birinci parti oyunların tamamına ek olarak bazı üçüncü parti oyunlar da ilk günden abonelerin beğenisine sunulmuştu.

like-a-dragon-ishin

2023 yılında ise Cities: Skylines 2, Forza Motorsport ve Starfield dahil önemli yapımlara, aboneliğimiz kapsamında ek ücret ödemeden erişebilmiştik. Yakın bir zaman önce tamamlanan Activision Blizzard satın alımı ise 2024 yılı ve sonrası için heyecan yaratıyor.

Her ne kadar geçtiğimiz yıl içerisinde iki defa zamlanmış olsa da, 2023 yılında bizlere sunulan oyunları satın almamız durumunda cebimizden çıkacak olan toplam parayı düşündüğümüzde yükümüzün muazzam ölçüde hafiflediğini söyleyebiliyoruz. Bu da Game Pass servisini biz Türk oyuncular için büyük bir velinimet haline getiriyor. Elbette bunda Dolar kuruna geçen EA ve Steam mağazalarının da etkisinin büyük olduğunu söylemeden geçmeyelim.

Son olarak, Avowed, S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl ve Senua’s Saga: Hellblade 2 dahil 2024 yılında Game Pass servisine ekleneceği kesinleşen oyunları listelediğimiz yazımıza da buradan ulaşabileceğinizi belirtelim. S

Exit mobile version