2020 Steam Yaz İndirimleri Tarihi Sızdırıldı

2020 Steam Yaz İndirimleri için cüzdanları hazırlamaya başlayın!

2020 steam yaz indirimleri

2020 Steam yaz indirimlerinin ne zaman başlayacağı belli oldu. Oyun severlerin bir süredir heyecanla beklediği 2020 Steam yaz indirimleri çok yakında başlayacak.


İlginizi Çekebilir: Telefondan GTA 5 Oynayın! İşte GTA 5 Mobile


Steam’in kaynak kodlarını inceleyen SteamDB ekibinden Pavel Djundik, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada 2020 Steam yaz indirimlerinin başlayacağı tarihi duyurdu.

Pavel Djundik ilk yaptığı paylaşımda “Çinli kaynaklar, Steam yaz indirimlerinin 25 Haziran’da başlayacağını söylüyor. Genellikle güvenilir, ancak tam olarak doğrulanmamıştır” dedi.

İkinci yaptığı paylaşımda ise şunları söyledi: “Şimdi doğrulandı, 25 Haziran – 9 Temmuz arasında indirimler gerçekleşecek.”

2020 Steam yaz indirimleri ne zaman başlayacak?

2020 Steam yaz indirimleri ile birlikte onlarca sevilen oyunda yüzde 75’e varan indirimler olacak. Steam indirimler ile bilgisayar oyuncularının cüzdanlarına kast etmeyi başaracak. Steam, yaptığı indirimlerle yine milyonlarca Türk oyuncuyu kendisine çekecek gibi görünüyor.

Geçtiğimiz yıllarda da Steam yaz indirimleri tarihleri, genellikle sızdırılan tarihlerle benzerlik göstermişti. İndirimlerin başlamasından birkaç hafta önce sızdırılan tarih, çoğu zaman birebir doğru çıkıyordu. Bu sene indirimlerin 25 Haziran tarihinde başlayacağı dile getirilirken, söylentilerin doğru çıkma ihtimalinin oldukça yüksek olacağının da altı çizildi.

25 Haziran itibarıyla başlayacak ve bir hafta kadar sürecek indirimler boyunca, almak istediğimiz birçok oyunun indirime girmesi muhtemel. Bunun yanı sıra herkesin bildiği üzere asla oynamayacağınız oyunları da indirimler sırasında kesin alacaksınız. Bu sebeple indirimler başlamadan kendinize bir liste oluşturmanız ve listedeki oyunların indirime girmesi durumunda satın almanız, en önemli tavsiyemiz olacaktır. Yoksa Steam indirimlerinin ne canlar yaktığı, bugüne kadar onlarca kez görüldü.

Sizler 2020 Steam yaz indirimlerinin 25 Haziran’da başlayacak olması hakkında neler düşünüyorsunuz? İndirimler başladığında hangi oyunu alacaksınız? Hemen aşağıda yer alan yorumlar bölümünden görüşlerinizi bizlerle ve diğer okurlarımız ile paylaşmayı unutmayın!


Sitemiz üzerinden en güncel oyun haberleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Sosyal medya hesaplarımızı takipte kalarak da en güncel oyun haberlerine ulaşabilmeniz mümkün.

Turuncu Levye olarak en güncel oyun haberlerini ve oyun videolarını sizler aktarmaya devam edeceğiz. Bizleri takipte kalın, kendinize çok iyi bakın!

Exit mobile version