14 Dakikalık Dead Island 2 Oynanış Videosu

Daha fazla Dead Island 2 görmeyi isteyen koşsun!

14 Dakikalık Dead Island 2 Oynanış Videosu Yayınlandı

Deep Silver ve Dambuster Studios tarafından bugün itibarıyla yeni Dead Island 2 oynanış videosu yayınlandı. On dört dakika uzunluğundaki bu video, oyuna dair daha fazla detay sunuyor. Oyunu bekleyen takipçilerimizin kaçırmamasını tavsiye ediyoruz.


İlginizi Çekebilir: Dead Island 2 Açık Dünya Olmayacak Mı?


Bilhassa geçtiği karanlık dönemden dolayı merak edilen Dead Island 2, bu yılın merakla beklenen oyunları arasında yer alıyor. PC (Epic Games Store ve Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için geliştirilmiş olan oyun, Şubat ayının ortalarında geliştirilme sürecinin tamamlanması ile son yaşanan ertelemede belirlenen tarihten bir hafta önce satışa sunulacak. Yani 21 Nisan 2023 Cuma günü.

Dead Island 2 Oynanış Videosu

Dead Island 2 için tanıtımlar devam eder iken, bugün yeni bir oynanış videosu yayınlandı. On dört dakika uzunluğundaki videoda, senaryo boyunca ziyaret edeceğimiz kısımları, yeni ceset sistemini, yakın dövüş mekaniklerini, hem yakın hem de uzak mesafeli silahları ve modifikasyonları ve özelleştirmeleri görebiliyoruz. Mesela bilhassa yakın dövüş silahlarımızı geliştirerek düşmanlarımıza farklı şekillerde hasar verebilmek mümkün oluyor.

Bizleri en az ilk oyun kadar eğlenceli bir deneyimin beklediği Dead Island 2 için yayınlanan yeni videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Dead Island 2 Konusu

Zombi istilası altında olup da karantinaya alınmış Los Angeles şehrine gidecek ve enfeksiyon kaptıktan sonra bağışıklık kazanmanın ötesine geçen bir karakterin rolünde olacağız. Nihai hedefimiz ise, bizim gibi olan diğer karakterler ile yaşanan salgının ardındaki sis perdesini aralamaya çalışmak olacak. Elbette bu aşamada, büyük bir hayatta kalma mücadelesi de bizi bekliyor olacak.

Exit mobile version