10 Oyun PlayStation Store’da Ücretsiz Olacak!

Maksat ücretsiz oyun veriyoruz olsun...

Sony Interactive Entertainment, salgın süresince oyuncuların yanında olmaya devam ediyor. Play At Home girişimi kapsamında 10 yeni oyun daha oyuncuların beğenisine sunulacak. Peki listede hangi oyunlar yer alıyor? 10 oyun PlayStation Store’da ücretsiz olacak. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Yeni Sony PlayStation Stüdyosu: Haven!


10 Oyun PlayStation Store’da Ücretsiz Olacak

Sony Interactive Entertainment, salgın süresince oyuncuların yanında olmaya devam ediyor. Play At Home girişimi kapsamında 10 yeni oyun daha oyuncuların beğenisine sunulacak.

25 Mart – 22 Nisan tarihleri arasında;

19 Nisan – 14 Mayıs tarihleri arasında ise;

ücretsiz olarak PlayStation Store üzerinden indirilebilecek. Söz konusu tarihler arasında bu oyunları kütüphanenize eklemeniz durumunda oyunlar süresiz olarak sizde kalmış olacak.

10 Oyun PlayStation Store’da Ücretsiz OlacakPlay At Home kapsamında şu anda 1 Nisan’a kadar PlayStation özel oyunlarından biri olan Ratchet & Clank ücretsiz. Oyunu 1 Nisan 2021’den önce kütüphanenize eklemeyi unutmayın sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Horizon Zero Dawn: Ölümcül Makinelerin yönettiği gizemli bir dünyayı gün yüzüne çıkarmak için efsanevi bir göreve atılan Nora’nın Aloy’una katılın.

Kabilesinden dışlanan ve geçmişini ortaya çıkarmak için mücadele eden genç bir avcı, kaderini keşfeder… Ve geleceği tehdit eden büyük bir şeyi durdurmaya çalışacaktır.

Yabani hayatla ve tehlikelerle dolu bir açık dünyayı keşfederken eşsiz makinelere ve rakip kabilelere karşı yıkıcı etkiye sahip taktiksel saldırılar gerçekleştirin.

Horizon Zero Dawn birden fazla ödül kazanan bir aksiyon rol yapma oyunudur ve bu Complete Edition içinde yeni diyarları, yetenekleri, silahları ve Makineleri içeren çok büyük bir genişleme paketi The Frozen Wilds bulunuyor.

• The Frozen Wilds genişlemesi.
• Carja Korucusu ve Carja Güçlü Yaylı.
• Carja Tüccar Paketi.
• Banuk Kıyafeti ve Banuk Ayırma Yayı.
• Banuk Gezgin Paketi.
• Nora Korucu Paketi.
• Dijital sanat kitabı.
• Ücretsiz bir adet PS4 teması.

Bonus kostümler, silahlar ve öğe paketlerine Horizon Zero Dawn: Complete Edition güncelleme versiyon 1.45 dosyasını indirdikten sonra erişilebilir.

Peki ya siz verilecek olan ücretsiz oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

 

 

Exit mobile version