Assassin’s Creed Origins PS5 ve Xbox Series Güncelleme Tarihi Duyuruldu!

60 FPS Mısır macerasına hazır mısınız?

Assassin's Creed Origins PS5 ve Xbox Series Güncelleme Tarihi Duyuruldu!

Assassin’s Creed Origins PS5 ve Xbox Series güncellemesi yarın, yani 2 Haziran 2022 tarihinde yayınlanacak. Peki mevcut nesil güncellemesi neler getirecek? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Game Pass Haziran 2022 Oyunları Belli Oldu


Origins ile başlayan ve Valhalla ile sona eren Assassin’s Creed üçlemesinde, nesil geçişine denk gelen son oyun hariç, bildiğiniz gibi ilk olarak Odyssey için bir yeni nesil güncellemesi yayınlanmıştı. Bizleri şaşırtan bu gelişmenin ardından fazla beklemeyen Ubisoft, Origins için de bir güncelleme hazırlığında olduklarını müjdelemişti.

Aralık ayında yapılan bu duyurunun ardından, PlayStation Network veritabanını izleyen PlayStation Game Size Twitter hesabı tarafından fark edilen bir detay ile oyun için hazırlanan 1.60 versiyonlu bir güncellemenin servisin veritabanına işlendiğini öğrenmiştik. PlayStation 5 ve pek tabii ki Xbox Series için yüksek kare hızı etkinleştirme ile ilgili bir maddenin yer aldığı detaylara bakarak, oyunu artık 60 FPS akıcılığında oynayabileceğimizi açıkça söyleyebilmiştik.

Assassin’s Creed Origins PS5 ve Xbox Series Güncellemesi Geliyor

PlayStation Game Size tarafından bahsi geçen güncellemenin geçtiğimiz hafta içerisinde yayınlanacağı tahmin edilmiş olsa da, Ubisoft beklenen duyuruyu Assassin’s Creed Twitter hesabından bu hafta itibarıyla yaptı.

2 Haziran 2022 Perşembe günü yayınlanacak olan sıradaki güncelleme ile Assassin’s Creed Origins için mevcut nesil konsollar için uyumluluk sağlanmış olacak. Bu sayede, PlayStation 5 ve Xbox Series X üzerinde 4K çözünürlükte 60 FPS akıcılığında oynayabileceksiniz. Xbox Series S üzerinde ise bu durum 1440p çözünürlükte 60 FPS olacak.

Eğer serinin Mısır topraklarında geçen oyununa henüz başlamamışsanız veya uzun bir zamandan sonra Platin kupa açmak için geri dönmeyi düşünüyorduysanız, görünüşe göre doğru zaman artık yaklaşıyor. Zaten dün açıklanan Game Pass Haziran 2022 oyunları arasında Assassin’s Creed Origins bulunuyor. Bu hafta, biz oyuncular için güzel bir hafta olacak.

Assassin’s Creed Origins Hakkında

Ubisoft Montreal stüdyosu tarafından geliştirilen ve E3 2017 fuarında duyurulmuş olan Assassin’s Creed Origins, yeni üçlemenin ilk halkasıydı. Aynı yılın Ekim ayında PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkan oyun, iki farklı dönemde geçiyor. Bir yandan büyük bir iktidar savaşının yaşandığı Antik Mısır ülkesinde geçen hikayede, Bayek ve Aya ikilisinin başından geçenler anlatılır iken Assassin’s Brotherhood selefi Hidden Ones ile Templar Order selefi The Order of the Ancients arasındaki çatışmanın da köklerine iniyoruz. Diğer yandan ise yirmi birinci yüzyıla geçiş yapıyor ve Mısır topraklarındaki bir eseri bulmayı isteyen Abstergo Industries şirketi için araştırmacılık yapan Layla Hassan rolüne bürünüyoruz.

 

Exit mobile version