Game of Thrones, zaman içerisinde farklı medyalarda karşımıza çıkmaya devam ediyor. Dizi, kitap, oyun der iken, şimdi de bir başka duyuru daha geldi. Strateji türündeki mobil Game of Thrones oyunu geliştiriliyor.
İlginizi Çekebilir: PUBG Mobile’ın 8. Yılında Ülkemize Özel Kutlama
Mobil Game of Thrones Oyunu Geliyor
HBO ve Warner Bros. Games iş birliğinde geliştirilen Game of Thrones: Dragonfire, Android ve iOS tabanlı cihazlar için geliştiriliyor. House of Dragon dönemine odaklanılacak ve Valyria kökenli bir karakterin rolüne bürüneceğimiz oyun, tamamıyla ücretsiz olarak oyuncuların beğenisine sunulacak.
Oyuncular olarak kendi kalelerimizi kuracağımız oyunda, çevremizdeki kaynakları yöneterek güçlenmemiz ve diğer oyuncular ile rekabete girmemiz gerekecek. Yani strateji oyunlarının klasik yapıları ile Game of Thrones serisinin evreni bir araya getirilmiş oluyor.
Verilen detaylarda ayrıca ejderhaların kilit nokta olacağı da belirtiliyor. Kendi ejderhalarımızı yetiştirdikten sonra, bunları savaşlarda güç olarak kullanabileceğimiz de söyleniyor. Dahası ise sadece karada yapacağımız savaşlarda değil, daha geniş çaplı bir strateji yapısını da işin içine dahil edecek.
Hikaye tarafında hem tanıdık ve hem de yeni yüzler ile karşılaşacağımız Game of Thrones: Dragonfire için henüz bir çıkış tarihi verilemiyor. Ancak ön-kayıtların başlamış olması ile geliştirme sürecinin son aşamalarına gelindiğine işaret edildiğini söyleyebiliriz. Android için buradan ön-kaydınızı yaptırabilirsiniz.





