Malumunuz Cadılar Bayramı ayındayız ve haliyle de oyun dünyasında bu döneme özel içerikleri görmeye devam ediyoruz. Bunlardan bir tanesi de Marvel Rivals’a PvE Zombies modu eklenmesi ile gerçekleşecek. Önümüzdeki hafta, savaş alanını enfeksiyonlu düşmanlar basacak. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.
İlginizi Çekebilir: Marvel’s Wolverine Hayranlarından Mystique Tahmini
Marvel Rivals’a PvE Zombies Moduyla Daha Fazla Eğlenceye Davetiye
Marvel Rivals oyununun beşinci sezonu 14 Kasım 2025 tarihinde başlayacak. Gambit ve Rogue karakterlerinin kadroya dahil olması ile ortalık şenlenecek, ama bunun öncesinde Sezon 4.5 için son bir güncelleme daha yayınlanacak ve yeni bir PvE modu oyuncuların beğenisine sunulacak. Marvel Zombies animasyon serisinden esinlenilen söz konusu mod, 23 Ekim 2025 Perşembe günü oyunun içeriğine dahil edilecek.
The first-ever PvE mode: Marvel Zombies is coming on Oct 23, 2025 UTC.
This new mode throws you and your squad into a relentless fight for survival against endless waves of the undead.
The city’s burning, the infected are rising – and it’s up to you to hold the line.
Get a… pic.twitter.com/DodsnAzoRB— Marvel Rivals (@MarvelRivals) October 17, 2025
Takım Oynanışa göre Blade, Jeff, Magik, The Punisher ve Thor olmak üzere beş karakter arasından seçim yapacağız. Sonrasında ise üzerimize dalga dalga akan enfeksiyonlu düşman sürülerine karşı ayakta kalmaya çalışacağız. Yani diğer bir deyişle, Survival tarzında bir mod bizi bekliyor. En nihayetinde de Queen of the Dead ve Zombie Namor isimli iki büyük düşman ile başa çıkmak durumunda olacağız.
Söz konusu tehdit için, aralarından seçim yapmak durumunda olacağımız karakterlerin her birine yeni yeni yetenekler de kazandırılacak. Mesela Blade sürüleri parçalarına ayırmak için Moon Blade’ler kullanacak iken, Jeff sürülere karşı yaldır yaldır taarruza geçebilecek, Magik sınırsız Darkchild formunu kullanabilecek ve Thor ise daimi Awakened State ile düşmanları şoka sokabilecek.